2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Töltsd le a dalt!
Kapcsolódó cikkek
Feltámadt a Bírorszél
A Unique és a Bíborszél a Sztárolóban
Rockos-latinos Sztársáv
Kapcsolódó Kiadványok
Bíborszél: Minden más
Kapcsolatok
Bíborszél
Legnépszerűbb csengőhangok

A Bíborszél kedvéért visszatért az egykor sikeres magyar énekesnő - ingyen dalletöltés

Kellemes fuvallatot hozott magával az ősz, ugyanis a Bíborszél zenekar új videoklippel jelentkezett, amely sok esetben különlegesnek számít a csapat életében. De ki ez a titokzatos énekesnő? Eláruljuk!

A fiúk legújabb lemeze, a Minden más teljes egészében önálló produkció, kezdve az összes dalon át, a borítóig. A rajta található 11 felvétel pedig garantálja, hogy aki megveszi az albumot, hamisíthatatlan Bíborszél hangulattal ajándékozza meg magát. A zene élvezhető, könnyen dúdolható, a szövegek pedig sokat mondóak és elgondolkodtatóak.

Ami pedig minden rajongónak remek hír: a zenekar új kisfilmmel jelentkezett, amelynek témáját egy egyedülálló dal adta. Ugyanis a Mintha álmodnék az eddigi első duett, amelyet a csapat 1989 óta tartó története során jegyzett. Ez a dal egyébként a koncertlátogatók és az albumtulajdonosok egyik nagy kedvence.

Hangulata önmagáért beszél, hiszen ki az, aki nem szeret álmodni és nem kedveli az olyan érzéseket és pillanatokat, amelyek a valósággal szinte összeegyeztethetetlenek, mert annyira szépek?! A szövegíró, Fábián Zsolt – aki egyébként a zenekar énekese is – ezt a témát karolta fel és alkotott egy olyan verset, amely jó táptalajt szolgáltat minden érzelemnek, legyen szó akár szerelemről, akár szeretetről.

Valósághű videó

Még magasabbra emeli a nóta színvonalát, hogy duettről van szó, amelyet Zsolttal Bee, az egykori Bestiákból megismert hölgy énekel. Titokzatossá teszi a dalt, ugyanis nem igazán lehetett róla hallani mostanában, de a Bíborszél kedvéért ismét mikrofont ragadott és újra a nyilvánosság elé tárta tehetségét.

Természetesen a klipben is feltűnik a fiúk oldalán, ezzel téve még kifejezőbbé és látványosabbá a felvételt. A film nem sablonos, ötletekkel bőven teletűzdelt. Nem „esemény”, hanem sokkal inkább érzelem-videó. Akik egyébként ismerik a Bíborszél eddigi klipjeit, jól tudják, hogy a zenekar a hitelességre törekszik, és arra, hogy a történetek a valóságban is megelevenedhessenek. Nincs ez másként most sem.

A zenekar is látható a felvételen, így szinte életre kelnek a hangszerek, „látjuk” ahogy megszólalnak. Ebből is kitűnik, hogy a csapat az élő zene mellett tört lándzsát.

Képviseltetve van a dalban a nőies lányság, és a férfias erő is, amely így megfelelő hangsúlyt ad a szöveg tartalmának és segít abban, hogy többféle értelmezést adhassunk a dalnak. S persze nem lehet szó nélkül elmenni amellett sem, hogy Bee nem csak hangilag, hanem látványban is kellemes perceket okoz a férfi rajongók számára.

Ajándék a honlapon

A fiúk pedig nem pihennek! Ékes példa erre a zenekar megújult honlapja is, amelynek tartalma folyamatosan bővül és egyre több exkluzív anyag kap helyet rajta. Megfelelő helyszínné vált tehát azok számára, akik már most rajongók és azoknak is, akik csak most ismerkednek a csapattal. Sőt! Ajándékot is kap az, aki kattint, ugyanis a Mintha álmodnék dal teljes egészében letölthető az oldalról.

Igazán nem mondhatjuk, hogy már elkezdődött a karácsonyi készülődés időszaka, de a Bíborszél már most ajándékot ad mindenkinek. A friss klip mindenképp megfelelő ráhangolódás lehet az előttünk álló időszakra és annak felismerésére, hogy vannak még értékek körülöttünk, s az élet néha tényleg olyan, mintha álmodnánk…

Töltsd le ingyen a dalt

– Havassy Anna Katalin –

[2008.10.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még