2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Juventus Rádió
Kapcsolódó cikkek
DJ Dominique és barátai a Jégteraszon zárták az idei évet
Miller Zoltán elmegy most a Sztársávba?
Egymás sarkát tapossák a hírességek a szombati Sztársávban
Kapcsolódó Kiadványok
Bíborszél: Minden más
Kapcsolatok
Juventus Rádió
Várkonyi Attila (DJ. Dominique)
Bíborszél
Zanzibar
Bikini
Pokolgép
Első Emelet
Sztársáv
Südi Iringó
Lányi Lala
Kozmix
Keleti Andrea
Fiesta
Romano Drom
Somló Tamás
Csonka András
Botafogo Táncegyüttes
Kapcsolódó események
Első Emelet jubileumi koncert
[2008. február 9.
szombat 19:00]
RockAréna - 1. nap
[2008. március 7.
péntek 16:00]

Rockos-latinos Sztársáv

Szombaton délelőtt ismét jelentkezik a Sztársáv a Juventus Rádióban. Várkonyi Attila ezúttal is érdekes témákkal várja a rádióhallgatókat délelőtt tíz és délután kettő között.

Sokan emlékeznek még a Szombat esti láz című showra, no meg a táncosokra! A legismertebb párok: Keleti Andrea-Csonka András, Südi Iringó-Somló Tamás, Bánhidi Petra-Czene Attila, valamint Gebei Bálint és majdnem a teljes Botafogo tánckar február elején egy fergeteges műsorban újra a színpadon tündökölnek. Erről az eseményről mesél majd tíz órától Bánhidi Petra.

Fél tizenegykor a Bíborszél látogat a stúdióba. A zenekarnak nemrég jelent meg a legújabb lemeze, melynek dalait egy fergeteges lemezbemutó koncert keretében mutatták be.

Tizenegy órától a Szóvivők Báljáról beszél Dr. Orodán Sándor és Hanga Zoltán, hiszen a farsangi szezon beköszöntével ismét bálra készülnek Magyarország szóvivői. A Magyar Szóvivők Országos Egyesülete által 2005-ben megindított hagyomány folytatásaként immár negyedik alkalommal kerül sor a Szóvivők Báljára, amelyet ebben az évben február 8-án, pénteken tartanak meg az Európa rendezvényhajón.

Fél tizenkettőkor a Fiesta és a Romano Drom ül be a Sztársáv vendégszékeibe. Igazi meglepetéssel készül a Fiesta az Eurovíziós dalfesztiválra, cigányzenei alapokon nyugvó dalt adnak elő, melyben kiegészülnek a műfaj egyik legnevesebb képviselőjével, Kovács Antallal, a Romano Drom vezetőjével.

Délben Alföldi Róbert új filmje kapcsán Makranczi Zalánnal beszélget Várkonyi Attila. Február 20-án kerül mozikba Alföldi Róbert első nagyjátékfilmje, a Nyugalom. Bartis Attila nagy sikerű regényéből forgatott filmdráma főbb szerepeiben Udvaros Dorottyát, Makranczi Zalánt, Gryllus Dorkát és Hernádi Juditot láthatjuk.

Fél egykor jön Lányi Lala, a hazai könnyűzene egyik meghatározó és legismertebb alakja. A '95-ben alakult Kozmix mind a mai napig hihetetlen népszerűségnek örvend, a több mint egy évtized alatt 8 albumuk jelent meg, melyek mindegyike arany vagy platina státuszt ért el.
Lala jelenleg is több produkcióban érdekelt, azonban legfrissebb és - saját bevallása szerint is - eddigi legkiemelkedőbb alkotása a "Szeress" című vadonatúj szóló felvétele.

Lesz Első Emelet is szombaton. 12.45-kor arról, hogy a zenekar 25 éves évfordulóját, 2008 februárjában a SYMA csarnokban ünnepli egy hatalmas koncerttel. S hogy mi lesz a folytatással? Az még a jövő zenéje.

Egy órakor pedig rockerek lepik el a stúdiót. Ott lesz a Bikini, a Zanzibar és a Pokolgép is, hiszen a 2007-es fergeteges rock fesztivál után 2008. március 7-én, 8-án újra a húrok közzé csapnak a rock hazai nagyágyúi.

-ej-

[2008.02.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még