2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Alexandra bemutatkozott - A Playboy fotósa profi munkát végzett az énekesnővel
Folytatja a tarolást a High School Musical - videóval
Szente Vajk őszintén elmondta: "Bele kell nézni a tükörbe, de vigyázni is kell vele"
High School Musical fanok merjetek és nyerjetek!
Képgalériák
Kisó a High School Musical szárjaival
Kapcsolatok
Kiss Orsolya (Kisó)
Legnépszerűbb csengőhangok
VIVA Televízió

A népszerű műsorvezető elárul néhány titkot a High School Musical sztárjairól - képekkel

A High School Musical 3 világpremierjén járt Londonban Kisó. A VIVA műsorvezetője nem csak a filmet tekinthette meg a nagyközönséget megelőzően, de tévéinterjúkat készített a sikerprodukció négy legfontosabb szereplőjével is. Vanessa Hudgens-t, Zac Efron-t, Ashley Tisdale-t és Corbin Bleu-t is mikrofonvégre kapta, és néhány érdekességet mindegyikükről elárult még az interjúk adásba kerülése előtt.

Kisó kedvence a vagány félvér srác, Corbin Bleu volt, aki különösen közvetlenül és barátságosan viselkedett vele. „Az is rögtön feltűnt neki, hogy nagyon izgatott voltam, és ezt jól látta, hiszen nem minden nap készít az ember interjút egy világsztárral! Az izgalom azonban felesleges volt, hiszen még egy kávéra is meghívott, és végig nagyon jól elbeszélgettünk!

Ashley Tisdale, a film gonosz szőke cicababája az első meglepetést a barna hajkoronájával okozta. „Befestette a haját, ami nagyon jól állt neki! Rendkívül tudatos lány egyébként, látni lehet rajta, hogy átgondoltan és következetesen halad a céljai felé. Már egy olyan filmben is forgat, aminek ő a producere, dolgozik a második lemezén, és hamarosan egybekelnek a vőlegényével, tehát láthatóa sínen van az élete.

Vanessa Hudgens, a musical főszereplőnője a való életben is visszafogott, szeretetreméltó lánykának tűnik. „Ezt csak az árnyékolta be kissé, hogy aktfotók is napvilágra kerültek róla nemrégiben. Emiatt a Disney majdnem fel is bontotta a szerződését, de végül elsimították a dolgot és maradhatott a produkcióban. Zenei karrerjét is építi, most jelent meg a második lemeze.

Nem titok egyébként, hogy Zac Efron és Vanessa a való életben is egy pár alkot, és közösen tervezi a jövőjét. „Elárulták, hogy hamarosan más jellegű produkciókban is szerepet vállalnak, mert szeretnének kitörni a jófiú és jókislány szerepkörből.

Kisó számára külön megtiszteltetést jelentett a produkció rendezőjével, Kenny Ortegával interjút készíteni, mert ő volt annak idején a Dirty Dancing első részének koreográfusa is. „Mivel korábban én is táncoltam, és koreográfus végzettségem is van, különösen izgatottan készültem erre a beszélgetésre.

Kisó egyedül utazott Londonba, mert a forgatásra nem kellett külön operatőrt magával vinnie. „Nagyon profi volt a szervezés, minden interjút ők rögzítettek két kamerával, az egyik végig engem vett, a másik az interjúalanyt. Ahogy befejeztük a beszélgetést, meg is kaptam mind a két kazettát a kezembe.

A műsorvezetőnek az egyedül töltött szabadideje alatt a városnézésre is maradt ideje. „Bár már negyedszer utaztam Londonba, a Buckingham Palotához most jutottam el először, és természetesen a többi nevezetességet sem hagytam ki, elsétáltam a Tower Bridge-hez, A London Eye-hoz, a Big Ben-hez. Külön feldobta az utamat, hogy egy gyönyörű luxusszállodában lakhattam.

Olvass tovább: Folytatja a tarolást a High School Musical - videóval

-redlemon-

[2008.10.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még