2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szecsődi Károly távozott a Megasztárból - a búcsú pillanatai
Miért erőlködik Tóth Lüszi anyukája? - videóval
"Úristen!" - Bencsik Tamara továbbjutott, Hien kiesett  
Hien így búcsúzott a Megasztártól - megható pillanatok videóval
Gáspár Laci beintett a megasztáros Sonianak
Még egy bőrt lehúznak a Megasztárról
Tóth Lüszi anyukája megszólal - érdekes videóval
Király Viktor győz a Megasztárban - legalábbis Hien szerint
Megasztár képekben: 106 érdekes fotó az ötödik fináléról
Fekete "Megasztár" Dávidnak nincs hangja a musicalhez
Bencsik Tamara könnyes búcsúja - videóval
Kapcsolatok
Bencsik Tamara
Király Viktor
Megasztár 4.
TV2
Eszenyi Enikő
Fenyő Miklós
Lakatos Krisztián
Fekete Dávid

Megasztár: ordított Tilla, Friderikusz a Dörmögőt promózta, Király Viktor nyerte a kört

Hatodik döntőjével folytatódott a Megasztár negyedik sorozata. Bencsik Tamarának befejeződött a verseny, az ötödik helyen végzett.

Egy héttel ezelőtt még hatan voltak a Megasztár-jelöltek, és duettek adtak elő. A műsor végére kiderült, hogy nem lesz vietnámi győztese a magyar tehetségkutatónak - Hien az ötödik kieső lett.

”Ha meguntad, hogy mindig itt legyél” - kezdte Lakatos Krisztián a KFT ”Afrika” című dalát, majd a többiek is bekapcsolódtak. Ezzel kezdetét vette az utazásról szóló adás, ez értendő egyrészről a dalok témájára, másrészről pedig arra, hogy az énekesek olyan műfajban is bemutatkoznak, amelyben eleddig nem hallhattuk őket.

Mi az a fejeden?

A nyitódalban egyértelműen a srácok győztek, a két lány Lüszi és Tamara komolyan lemaradtak tőlük.

Igen, igen, igen, ha szombat akkor Megasztár – ordította Tilla, majd bókolt: Enikő olyan gyönyörű vagy, mint egy hópihe. Mi az a fejeden? Friderikusz gyorsan megjegyezte: A feltámadt Spéter Erzsébetet láthatjuk, de Enikő nem tudta elmondani, hogy mi az a dísz a fején.

A Csillagdalt követően szavazási infokat hallhattunk, majd kiderült, hogy Krisztián, Viktor és Dávid áll kiesére, de ez amolyan mézesmadzag, hogy mindenki tolja az sms-eket.

Fekete Úr kezdte az estét. Most sem fogom fel, hogy az ötben vagyok. Olyan hihetelen az egész. – mondta ájultan a bemutatkozó filmjében. Bejött, elterült a padlón és háttal feküdve kezdte a Manchester England című dalt, majd feltápászkodott, és magabiztosan mutatta be a népszerű Hair musical kevesbé ismert szerzeményét.

Nem fejlődtél semmit

 "Sok újat nem mutattál, ugyanaz a szokásos forma… Én már nagyon várom azt, hogy valami újat kapjunk tőled. (...) Semmi újat nem hozol már hétről hétre." - fejezte ki hiányérzetét Fridi. Fenyő szerint, amit ideáig mutatott magából, az jó. Eszenyi kiszúrta, hogy zavartan kezdett, de feloldódott. Mester kiemelte: nagyon nehéz fekve énekelni, gratulálok, hogy nem csúsztál el ott.

Tamara kicsit el volt keseredve, mert a nézők nem kedvelik. Gloria Estefan közkedvelt dalával, az Everlesting Love-val próbálta megkedveltetni magát. Első lépése után szinte azonnal összeütközött az egyik táncossal, ami nem zavarta meg. Ennek ellenére összességében nem nyerte el a zsűri tetszését. Kifogásolták, hogy nem találta meg saját stílusát és önbizalomhiányban szenved.

Tillát beindította Barbara produkciója. Gyors bréking nyuszi. Krisztián, Viktor és Lüszi bukóhelyen állt.

Dörmögő Dömötör promó
 
Nyolcpercnyi reklám. Érkezett a kaposvári Tóth Lüszi. Megtudtuk tőle, hogy nagy élmény neki itt lenni, fel sem tudja fogni ezt, aztán máris a színpadon volt a kicsi lány. A Titanic betétdalával jött, a My heart will go on című megaslágerrel Celine Diontól. Megható pillanatokra számíthattunk, de ez elmaradt. Azt hiszem kicsit sok volt neki ez a dal.

Fenyő azt mondta az ifjúnak, hogy a legbiztosabb jelei a sikernek, hogy már irigylik. Mester isteni tehetségnek, sőt majdnem tökéletesnek tartja a kiskorút, de tanácsolta neki, hogy figyeljen a jövőben, akkor minden rendben lesz. Eszenyi szerint komoly feladatot teljesített a legfiatalabb megás, akinek Friderikusz azt tanácsolta, hogy az internetet ne olvassa, helyette Dörmögő Dömötört lapozzon.
 
Maroon 5 dalt adott elő a szorgalmas Viktor

Nagy változáson mentek keresztül a versenyzők. Király Viktor szende, halk szavú fiúként érkezett, most egy szívtiprót láthattunk. – osztotta meg a nézőkkel tapasztalatát Tilla.

A versenyző elárulta, hogy nem hozott téli kabátot magával, hiszen nem gondolta, hogy idáig eljut. Ő a negatív kritikának is örül, mert abból is tud tanulni.

Maroon 5 This love című dalát választotta és remekül adta elő. Eszenyi Enikő a produkcióját elismerte: "A közepén egy kicsit elvesztetted az energiádat, de aztán feltornáztad újra magad, ez nagyon jó… nagyon tetszik, hogy nem adod fel." Szorgalmát is dicsérte, de a kinézete nem tetszett neki – nyilván Viktor nem Enikőnek akar tetszeni.

Krisztián, Viktor harmadszor, Tamara először volt veszélyben.

Gyors Tilla-poén

Az első kör zárásaként - röpke szünetet követően - Lakatos Krisztián a New York, New York Sinatra-slágert varázsolta a színpadra. A háttértáncosok igazi revühangulatot hoztak a TV2 stúdiójába, ami elkápráztatta a fél zsűrit. Repkedtek a dicsérő szavak: zseniális vagy, fantasztikus adottság, nagyon jól csinálod, Krisztián a kedvencem, de Eszenyi Enikő nem került eufórikus hangulatba és Friderikuszt sem ejtette ámulatba.
 
Kis Tilla-poén: úgy nézett ki Krisztián, mint James Bond, de nem 007-es a kódja, hanem 07-es.

Fridi és Mester Lüszire és Vikorra próbálta rábeszélni a nézőket. Enikőnek nem volt kedvence, mindenkit másért szeretett. Fenyőnek bejött Lakatos Krisztián mackóssága, így ő mellette tette le a voksát.
 
Lüszi koszorút kapott

Kis változatosság. Megismerhettük a teljes tabellát.

Ötödik 16%-kal Krisztián, negyedik Dávid 17%-kal, Tamara 18%-kal a harmadik helyen áll, Viktor 20%-ot kapott, és a listavezető Lüszi 29 %-kal.
Számukra szokatlan stílust hozó kört Tamara kezdte. A Bonnie Tylertől ismert tuti sikert, a Holding Out For A Hero-t lendületesen adta elő, még egy kis táncot is lejtett a zsűri előtt. Ismét totális volt a siker a stúdióban, de ez mit sem jelent, hiszen az ujjongás mindig megszokott egy produkció után.
 
Az ítészek elájultak. Mesternek bejött a tánc és a dal: "Magasan ez volt a legjobb produkciód. Klassz volt, nagyon jól áll neked a rock!" Eszenyinek is tetszett, adott egy keszkenőt. Fridi szerint nem eshetett ki, Fenyő szerint nagyon tisztán énekelt. - Rockot nem énekeltem, de ez jól jött ki. - összegezte a vajdasági előadó.

Nem volt Popdaráló

Ismét pihenő, aztán kiderült, hogy ma nincs Popdaráló. Lüszi népdalt énekelt. Sebestyén Márta Marta’s song-jával - ami helyett kapott a Deep Forest Grammy-díjas zenekar világzenei albumán is - állt színpadra. Nehezen, de megbirkózott a szerzeménnyel. Elárulta, hogy neki nem a nyerés, hanem az éneklés okoz örömet. Friderikusz természetellenességet fedezett fel a lányban, aki babérkoszorút kapott Eszenyitől.
 
Közben megtudtuk azt, ami egy énekversenyen senkit nem érdekel, a nagyon fontos összeköltözés részleteit. Hoppá! Lüszi poénkodik: Dávid mindig énekel. – jegyezte meg.

Király Viktor hosszú kabátban érkezett. Sting muzsikájátt, méghozzá az Englishman In New York-ot adta elő. Önfeledten, remekül mutatta be,  tökéletes volt. "Leborulok ez előtt a teljesítmény előtt! Tökéletes volt, jól adtad elő." - jegyezte meg Friderikusz.

Gyorsjelentés! A fiúk veszélyben vannak!

Tilla és Nóra szinte megőrül a konferálásban. Fekete Dávidtól végre nem musicalt hallottunk, hanem egy Hooligans lassút, a Játszom-ot. Egy elszólásából kiderült, ő szíve szerint nem adta volna elő, de ráerőltették. Elnyomta becsülettel, de nem volt benne átűtő erő, ami igazán élvezhetővé tette volna a produkciót. Látszik, hogy nem az ő műfaja. Ez megviselte, a végén majdnem elsírta magát.

"Én azt éreztem ma este, hogy nagyon ideges voltál és valamiért feszültség van benned, miközben mindenkinek a kedvence vagy... Valami miatt azt érzed, hogy nem megy, pedig megy ez, hidd el nekem." - értékelte Eszenyi.

Elvis Presley fantasztikus nótájával, a Hound Dog-gal zárult az este. Röviden: ennél már volt jobb produkciója Krisztiánnak.

"Bármi, amit hallottam tőled, az mind jobb volt, mint ez. Lehet, hogy elfogult vagyok, de ebben a dalban sokkal több tüzet érzek, ha Elvis így énekelte volna, akkor nem lett volna király." - jegyezte meg Fenyő Miklós.

Végeredmény!

Lezárult a szavazás, első körben Király Viktor és Fekete Dávid lett a biztos továbbjutó a nézők szavazatai alapján. Tamarára, Lüszire és Krisztiánra viszont egy újabb körben lehetett szavazni, hogy az egyetlen, még tuti továbbjutó helyet elnyerhesse valamelyikőjük.

Jött tehát egy újabb közös produkció, a Neotontól a 220 felett, ezalatt pedig pörögtek a számlálók.  

Az újbóli szavazást követően Lakatos Krisztián kapta a legtöbb szavazatot a hármasból, így ő lett a harmadik továbbjutó a nézők voksai alapján.

Bencsik Tamara ötödik lett


Így tehát a zsűrinek Bencsik Tamara és Tóth Lüszi közül kellett döntenie és végül Lüszi jutott tovább...

Szerinted ki nyeri a Megasztár 4-et?
 
SZAVAZZ!
 
Megasztár legfrissebb hírei

[2008.11.23.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
PETRABABA17 2008.11.27. 21:30 • [12]
Remélem, hogy a Lüszi nyeri meg a Megasztárt! Neki van a legjobb hangja mind közül. Nem értem, sokan miért vannak felháborodva, mert a zsűri őt juttatta tovább, hiszen ő sokkal jobb, mint a Tamara. Nem kell ezzel annyit foglalkozni, mert így van. Különben elég sok hülye van, akik fel vannak háborodva, mert a Megasztárban énekel. Igenis ott van a helye! Inkább támogatni kéne, nem elítélni!
sharapova2008 2008.11.25. 08:00 • [11]
Sajnos,érdemtelenül valamelyik fiú,akit a közönség és a zsűri pillanatnyi hangulata kiválaszt.A hajó elment,Tamarának a döntőben lett volna a helye:Lüszit bántani nagyfokú bunkóságra vall,ez a kislány amellett hogy csodát produkált valóban érdemes arra,hogy tovább fejlessze énektudását,az ő korában még aligha lehet kiforrott énekesről beszélni,ő őstehetség,ha idegileg birja,nagy jövő áll előtte.Ő nem tehet az anyja viselkedéséről,aki egyébként ösztönzi és a segitőtársa,meg a versenykiirás balfácánságáról sem,ami a nézőket de a zsűrit is meglehetősen kinos helyzetbe hozza.Az elbulvárosodott média pedig ott árt az énekeseknek,ahol tud: a három fiú,Krisztián,Viktor és Dávid jelenlegi felkészültségük alapján alkalmatlanok az ország külföldi képviseletére!!!
kovijozso 2008.11.23. 23:11 • [10]
Én ettől kezdve egyáltalán nem nézem a Megasztárt. Furcsa, hogy miután a zsűrinek nagyon tetszett Tamara produkciója, a közönség is tombolt, a végén mágis kiejtették. OK, a helyi közönség tombolt, de szerintem a kinti közönségnek is nagyon tetszthetett. Ez bizony le van zsírozva, már a látszatra sem adnak. Az előző Megasztárban legalább a közjegyzőt is mutogatták a szavazás hitelesítésével kapcsolatban, most már erre a látszatra sem adnak.
toromon 2008.11.23. 19:20 • [9]
Kamuszavazás? Akkor biztos a zene.hu-t is megvették. Az lehet hogy Viktort is sikerül elüldözni ilyen cirkuszolással, de tudodmit? Hallgasd VVAnettet, meg Győzi testvérét, meg kiszelt, Pákót és Fásyt, Bunyóst, Póstás Józsit. Ők nem zavarnak?
Előzmény: torsten • 2008.11.23. 10:13 • [4] • Előzménykövetés 
kokaianiko 2008.11.23. 17:50 • [8]
A győztes borítékolva van

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még