2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
SZombat esi Láz hatodik finálé - Kiss Ramónáék kiesnek
Kapcsolatok
Szombat esti láz
Südi Iringó
Szulák Andrea
Miller Zoltán
Szekeres Adrien
Bereczki Zoltán
Böhm György
Medveczky Ilona
Zsámboki Marcell
Pálinkó Lujza
Molnár Andrea (táncos)

Kiss Ramóna megkönnyebülve búcsúzott a Szombat esti láztól - képekben

A Barátok közt sztárjának véget ért a tánc és ezzel a Szombat esti láz harmadik helyén végeztek. Még egy finálé van hárta, ahol eldől, ki nyeri a versenyt.  

Slowfox, paso doble és egy közös vérpezsdítő szambával készült a versenyben lévő három páros, Kiss Ramóna, Stohl András, Katus Attila és partnerei. Ők közös szambával nyitották az estet.

Ördög Nóri Mikulás sapkával lepte meg műsorvezetőtársát, Bereczki Zolit, aki bevallotta, hogy egy koronának jobban örült volna, mert ő bakikirálynak tartja magát, majd Szekeres Adrien és Miller Zoltán hófehérben érkezett, hogy közös dalukkal folytatódjon az est.

Pusztítóan unalmas volt Katusék előadása

Katus Attila sajnálta, hogy a ma esti előadásukba - a táncok jellege miatt - akrobatikus elemeket nem tudott beépíteni, de nem volt mese: készülni kellett, hiszen Molnár Andreával ők kezdték a versenyprogramot, méghozzá a legtechnikásabb stardard táncot, slowfoxot adtak elő.

Attila törekedett a lábtechnika helyes végrehajtására, de hiba csúszott közbe – emelte ki Pálinkó Lujza, aki jó show-t látott, mint ahogy Medveczky Ilonának is tetszett a szám, de Böhm György szerint ez pusztítóan unalmas volt. Pontszámuk a múlt heti 40 után most csupán 32 volt.

Nyolc óra előtt reklám érkezett, majd Stohl Bandi és a kékruhás Südi Iringó toppant a parkett helyett a betonszínpadra. Produkciójuk mi más lett volna, mint egy elegáns slowfox.

M. Ilona szerint megtalálták a hihetetlen eleganciát, ami jellemzi ezt a csodálatos táncot. Lendületben nem volt hiány, pörgős előadást láttunk. A zsűri elájult, igaz ez a pontokban egyáltalán nem látszott meg, hiszen 3-szor 8-at, és egy Böhm 9-est, azaz összesen 33 pontot kaptak.

A slowfox-kört Ramónáék zárták. A Barátok közt sztárja egy esernyővel érkezett. A Markó Róberttel előadott sok alaplépéssel tarkított táncot dicsérte a négyes, ami négyszer hetet, azaz 28-at ért.

Attilából előtört a férfiállat

Jöttek a paso doblék. Katus Attiláék kezdték a tüzes számot, stílszerűen vörösben. Igazi spanyolos hangulat uralkodott, még a vörös vászon is előkerült, csak a bika hiányzott. Attilából előtört a férfiállat – jegyezte meg Nóri...

Attila a legjobb formáját hozta ma este, biztosan tudom. Ennél jobb nem lehet, kirobbanó volt, de emellett precíz. Kicsit sok volt az akrobatika és az emelés – mondta Medveczky művésznő, majd előkapta a 10-es táblát, kollegái két darab nyolcast és egy kilencest tettek hozzá, ami mindent egybevéve – az est legmagasabb pontjaként - 35-öt ért.

Kis kereskedelmi ajánlat, majd ismét a Stohl-Südi pár érkezett. A paso doble nagyon jól áll a férfiaknak, belőled is kitört a férfiállat. – hozta a poént Nóri.

Vadították a közönséget

A pontozók hiányolták András hajlékonyságát, de elégedetten beszéltek a látottakról. Böhm hozzátette: Bandi a csajt használta, mint a vörös leplet, vadította vele a bikát és a zsűrit is. Na, mint ér ez pontokban…. 9, 8, 8 és egy Böhm 10-es. Hoppá! Ez 35 egység.
 
Ramóna a múlt héten vérszemet kapott és most egy szenvedélyes produkciót láthattunk tőlük. Sokat fejlődött a színésznő, de Zsámbokinak ez kevés volt paso doblénak: 29 pontot ért.
 
Kikapcsolódást az Attraction látványszínháza szolgáltatott.

A zsűri a Stohl-Katus-Kiss sorrendet állította fel, de ez nem a végeredmény, hiszen ehhez hozzáadják a közönségvoksokat.

A pihenőben azonban ott volt a már kiesett Udvaros Dorottya, akit Zoli faggatott az elmúlt hétről. A színésznő elmondta, fájt a szíve, hogy nem lehetett versenyben ma este, de így legalább jutott ideje pihenésre, illetve az eddig elmulasztott énekórák bepótlására.

Közben Szulák Andrea a Szombat esti láz meglepetés-vendégeként lépett színpadra.

Az énekesnő dalát ülve, négy táncosfiú társaságában adta elő, miközben festékpacák estek le mellé, igazi színkavalkáddá varázsolva ezzel a színpadot.
 
Kialakult a végeredmény

1. Stohl András és Südi Iringó
2. Katus Attila és Molnár Andrea
kiesett: Kiss Ramóna és Markó Róbert

"Lógott a levegőben ez a dolog. Boldogok vagyunk, hogy eddig jutottunk. Köszönöm Markó Róbertnek, aki a legjobb táncos." – mondta a kiesett Kiss Ramóna.

Már csak a döntő van hátra. Jövő hét szombaton minden eldől.

Képek a Szombat esti lázból - Kiss Ramónáék kiesnek

- Bíró Zsolt -

[2008.12.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még