2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolódó cikkek
Váratlan fordulat! Háromtagúra csökkent a Szombat esti láz zsűrije
Kapcsolatok
Keleti Andrea
Molnár Andrea (táncos)
Csonka András
Szombat esti láz

Varázslatra készülnek Czene Attiláék a Szombat esti lázban - érdekes nyilatkozattal

Czene-Bánhidi Petra szerint nem előny a parketten, hogy kettejük között valódi érzelmek vannak.

Amikor 2005-ben Czene Attila és Bánhidi Petra elvállalták az akkor még vadonatúj táncos showműsorban való szereplést, nem tudták, hogyan hat a közös munka a kapcsolatukra.

– Volt bennünk egy kis félsz, hiszen szülhetett volna konfliktusokat a közös felkészülés és szereplés. De szerencsére nagyon jól tudtunk együttműködni, most már azt mondom, ha korábban nem szerepeltünk volna, és most kérnének fel, csakis Petrával vállalnám el – mondta Czene Attila az RTL Bulvárnak.

Az egykori úszóbajnok örül neki, hogy a Szombat esti láz első szériájában versenyeztek feleségével – akkor még barátnőjével –, ez a televíziós műsor a legemlékezetesebb számára, amiben valaha részt vett. Czene Attila és párja, Czene-Bánhidi Petra azóta rendszeresen járnak fellépésekre, de a profi táncos Petra szerint ez nem jelenti azt, hogy Attila kívülről fújja a különböző műfajok lépéseit.

– Amikor fellépünk valahol, az adott koreográfiát gyakoroljuk be, ahogyan a műsorban is, így Attilának is volt mit tanulnia a szuperdöntőre. Angol keringőt és rumbát fogunk táncolni szombaton – mondta el Czene-Bánhidi Petra az RTL Bulvárnak.

Nagyon fogna koncentrálni a lépésekre is

Attila is elismeri, hogy bizony nem volt edzésben az első próbák idején, de lelkileg már felkészült az újabb megmérettetésre és a súlyára is odafigyelt. A sztenderd táncokat érzi közelebb magához, de örült volna egy vidám jive-nak is a szuperdöntőben. A rumbától tart egy kicsit, hiszen nagyon nehéz tánc, de úgy érzi tökéletesen illik hozzájuk szerelmes, összesimulós jellege miatt.

– Sajnos nem tudom úgy ölelni Petrát tánc közben, ahogyan szeretném, hiszen a rumbának is megvannak a maga kötöttségei. Az biztos, hogy nagyon fogok koncentrálni a lépésekre is, nem szeretnék téveszteni.

Egy táncos produkció még tökéletes technikával is hiányérzetet kelthet a nézőkben és a zsűriben, ha nem közvetít érzelmeket. Bár Petra szerint párosuk erőssége az érzelmesség és a finomság, mégsem gondolja úgy, hogy előnyük származna a parketten a kettejük között izzó szenvedélyből.

A műsorban jobban fog sikerülni a táncuk, mint a próbákon

– Előadás közben nem arra koncentrálok, hogy a férjemmel táncolok, hanem arra, hogy a produkció minél jobban sikerüljön. Persze jó érzés Attilával színpadra lépni, számomra ő a legférfiasabb, és a koreográfiák összeállításánál mindig előnyben részesítem, hogy neki mi a legjobb – árulta el Czene-Bánhidi Petra.

Czene Attila a múlt szombati döntőben „hadat üzent” ellenfeleiknek, még ki sem derült, melyik páros áll majd velük szemben a szuperdöntőben a harmadik szériából, ő máris felhívta a figyelmüket, hogy nem irigyli ellenfeleit, mert ők bizony mindent megtesznek azért, hogy a legjobbak legyenek.

– Amikor még aktív úszó voltam, mindig sokkal jobb teljesítményt nyújtottam a versenyek alatt, mint az edzéseken. Most is úgy gondolom, a műsorban jobban fog sikerülni a táncunk, mint a próbákon, de azt nem tudhatom, hány szavazattal jutalmaznak majd minket a nézők – tette hozzá Attila.

Czene Attila elszántságát Petra kreativitása egészíti ki, a profi táncosnő a koreográfiáknál arra törekedett, hogy minél több újdonságot lássanak tőlük a nézők.

Hogy a bajnok páros mit varázsol a közönség elé a parkettre, és hogy kinek ítélik – a Czene Attila-Bánhidi Petra, a Csonka András-Keleti Andrea és a Katus Attila-Molnár Andrea párosok közül – a Parkett ördöge 2008 címet, szombat este 20 órakor, a Szombat esti láz szuperdöntőjéből kiderül az RTL Klubon!

OLvasd el ezt is: Váratlan fordulat! Háromtagúra csökkent a Szombat esti láz zsűrije

- rtlbulvar.hu -

[2008.12.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még