2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Oláh Ibolya: Nem maradok tovább Afrikában!
A Magyar Televízió műsorvezetője meglepetést okozott a Szombat esti lázban - videóval
Sztárok is segítenek, hogy minél nagyobb legyen az Aranyág
Kiderült! Fekete Dávid félt a Megasztár 4 elején - így látja eddigi szereplését a finalista
Ki lesz a TV2 új sztárja? - szombat este eldől: ez történt eddig, képekben
Már közel 9 millió forintot gyűjtött a VIVA a beteg gyerekeknek - megható videóval
Ez ám a fordulat! Medveczky Ilona a Megasztárban
Tarolt Ákos, Csézy. L. L Junior és Grooovehouse, azaz idén is volt COMET-gála
Kapcsolatok
VIVA Televízió
Music Television (Magyaroszág)
Magyar Televízió
RTL Klub
TV2
Legnépszerűbb csengőhangok

Szilveszter 2008: beszéd helyett cool meglepetés - zenés éjjel a televízióban, Mi őket ajánljuk

Igazi muzsikus évbúcsúztatásra készül több televíziós csatorna. Cikkükben áttekintjük a jelentősebb adók szilveszteri kínálatát, természetesen a zenére összpontosítva.

Magyar Televízió

A közszolgálati tévé már hangolja a 30-án a nézőket a szilveszteri műsorra. A Nagyszerű évünk volt! című műsorban a Társulat szereplői mesélnek a szériáról, a versenyről és persze a darabról.

Persze feltűnnek még ők a képernyőn, de más zenei attrakcióval is készül a csatorna: December 31-én a szokásos Önök Kérték című kívánságműsor különkiadása jelentkezik, majd jön a Csináljuk a fesztivált, ahol végre kiderül, hogy melyik külföldi sláger lesz Magyarország legújabb kedvence.

A kedvelt énekesek mellett a Magyar Televízió műsorvezető is dalra fakadnak a műsor második részében. Szilveszter estéjén Bakos Piroska, Bényi Ildikó, Jegyes–Tóth Krisztina, Krizsó Szilvia, Dombóvári Gábor, Egri Viktor, Gaskó Balázs, Gundel Takács Gábor, Kovács Róbert, Nagy György és Török Olivér is operett slágereket énekel.

Ha ez nem lenne elég meglepő, akkor a Társulat tagjai is mutatnak valami érdekeset. Éjfél után öt perccel a fiatal énekesek a szó szórós értelmében nótázni fognak ifj. Kállai Kiss Ernő kíséretében. A Mulat A Társulat vendége Bangó Margit lesz a Magyar Televízió 1-es csatornáján.

tv2

A tv2 sem tétlenkedik 2008 utolsó napján. 22 óra előtt pár perccel a nyolc kan látja a nézőket vendégül az Irigy Hónaljmirigy Show-ban, ahol szokás szerint az ez évi tévés műsorok kerülnek görbe tükör elé. Mirigyiék elmennek Afrikába, ahol a sztárok a Freiükre estek; bepillantanak az argentin dzsungellakókhoz, és kihúzzák a szelep… izé, celebeket.

Kerül egy kis Hal a tortára, közvetlenül a Cápa mellé. A fiúk aktívan részt vesznek a Passzívban, hogy aztán Józsi Barát vállára hullajthassák könnyeiket.

Szilveszter estéjén lesz Popdaráló is, ahol megint több különlegességel készülnek: A Szilveszteri Szuperdöntő keretében 10 korábbi győztessel, megduplázott – 6 millió forintos – fődíjjal, még több bulival és izgalommal.

A Popdaráló banda igazi daldömpinggel örvendezteti meg a nézőket: a '60-as, '70-es, '80-as, '90-es és a 2000-es évek hazai szuperslágereiből hallhatunk fergeteges egyveleget. Kapunk Citrom ízű banánt a Metró zenekartól és Titkos üzenetet a TNT-től; de felcsendül a Hungária örökzöld bulizenéje, a Gyere, gyere, Juli! és az ilyenkor elmaradhatatlan Különös szilveszter a felejthetetlen Cserháti Zsuzsától – hogy csak a szédületes jammzenéket említsük.

A Skorpió szerint Azt beszéli már az egész város, hogy Szeretem őt. Ugye, milyen Romantic-os? De ha Nem szeretsz (Zanzibár), akkor Bye-bye, Szása (Pa-Dö-Dő)! Akit a szerelmi bulvár helyett inkább a szilveszteri időjárás érdekel, az sem marad nóta nélkül, hiszen az Emberek szerint Süt a nap, a Modern Hungária jóslata alapján pedig Elfújja a szél. És hogy kinek lesz igaza, azt majd az LGT nótájával eldöntjük: Boksz!

Különleges adáshoz különleges adottságokkal bíró sztárvendég dukál. Egy csinos, okos, bájos szőke angyal – Völgyesi Gabi, a Unique bársonyos hangú énekesnője. Az ő előadásában idézzük fel Máté Péter szívbe markoló slágerének igazságát, és kalandozunk el gondolatban a Romantic dalával. Természetesen a saját nóta sem maradhat el...

Érdemes lesz végigizgulni az év utolsó Popdarálóját, mert MC Áron motoron érkezik, mégis saját lábán távozik, mert Némó kapitány és tánczenekara igazi bulihangulatot varázsol a tévéképernyőkre – kicsikre és nagyokra egyaránt –, és mert a végén az is kiderül, ki nyeri a szuperdöntőt.

Tovább az RTL Klub zenés ajánlatához és tudd meg a cool meglepetést!

[2008.12.30.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2008.12.31. 15:16 • [1]
Köszönöm az ajánlót, de én maradok a tavaly bevált Dunatv-nél. A Szolnoki Szigligeti gálaműsor 21:30
Szereplők: Fonyó Barbara, Kállay Bori, Koós Réka, Máthé Erzsi és sokan mások. :)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még