2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csoda történt Pintácsi Viki körül - bemutatjuk az albumot
Eltaláltuk! Az énekesnő elégedett velünk
Pintácsi Viki magára talált 2008-ban!
Gyermekalbum modern felfogásban
Kapcsolódó Kiadványok
Pintácsi Viki: Csoda történt
Kapcsolatok
Pintácsi Viki
Legnépszerűbb csengőhangok

Pintácsi Vikinek a csillogó szemek jelentik a legtöbbet

Holnap karácsony, amelynek hangulata mindenkit megérint, így természetesen a közszereplők sem kivételek ez alól. Megkerestük őket, hogy egy kicsit meséljenek, hogyan is várják a szentestét.

Három gyermekkel az Advent időszaka felettébb izgalmas, bár nehezíti a helyzetemet, hogy ilyenkor a színpadon is nagyobb az igény rám, mint máskor. Együtt magunk készítettünk adventi koszorút, ajándékba más családtagoknak is adtunk. Szebb, mint a bolti… – kezdte Pintácsi Viki hogyan is várják a karácsonyt.

Az előkészületbe beletartozik a szép új karácsonyos terítő beszerzése és a lakás feldíszítése, belül az én feladatom, kívülről, a csodaszép izzókkal Zoli, a férjem bajlódik, a gyerekek legnagyobb örömére. Együtt sütünk mézeskalácsot, amit bőven és ötletesen dekorálunk. A gyerekek is készítenek ajándékot a felnőtteknek, képkeretet, szalvétatechnikával díszített apróságokat. Sokat szoktam agyalni az ajándékokon, mert imádok meglepetést szerezni a szeretteimnek, általában sikerül is! Hatalmas fánk lesz idén is, csakúgy, mint máskor, hiszen a gyerekeknek ez sokat jelent. Zolna baba 22 hónapos most, neki ez lesz az első igazi karácsonya, hiszen tavaly még baba volt. – mesélte a boldog édesanya.

Gyerekekkel az igazi

Számomra a karácsony elsősorban a szeretet, a figyelmesség ünnepe, nagyszerű, hogy mindenki összegyűl ilyenkor, még azok a rokonok is, akiket ritkábban látunk. A legcsodásabb a gyerekek csillogó szemét látni, nélkülük nem lenne ilyen szép ez az ünnep! – lelkendezett.

Talán a tavalyi az eddigi legemlékezetesebb karácsony, mert végre 3 gyermekes édesanyaként élhettem meg, ami nem semmi! Arról nem beszélve, hogy a gyerekekkel a férjem ajándékát vagy 5 kisebb-nagyobb dobozba csomagoltuk, s ráadásul még el is rejtettük, s hideg-meleg játékkal kellett megtalálnia. A kicsik nagyon élvezték, szerencsére sikerült megtanítanom nekik, milyen nagyszerű dolog adni. – zárta az énekesnő, majd évérétkelő anygunkban kifejette, hogy magára talált 2008-ben. Mit is jelent ez? Klikk ide!

– zene.hu –

[2008.12.24.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2008.12.25. 00:12 • [1]
Kedves beszámoló egy konyhatündértől. :) Néha látom a Babavilágban. Nagyon tud. Ezen kívül énekben is nagyon tuti. Nemrég volt városunkban mikulás napon, sajnos kinőttem azt a kort, akit oda beengednek. :(

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még