2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Gyermekmisszió
Kapcsolódó cikkek
Remixversenyt hírdet a Kingston Cruisers
Letöltendő börtönbüntetést kapott Boy George
A rockzene örök és ami a lemezkiadás mögött van
Lányi Lala a Parlamentben mondott beszédet
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

A Életrevaló Gyermekmisszó zenészeket keres

Az Életrevaló Gyermekmisszó nevű csapat alakított egy kórust, most pedig zenészeket, együtteseket keresnek a megvalósításhoz. Remek lehetőség ez a zenekaroknak.

A Szenczy Tibor és pár fiatal barátja által életre keltett "Életrevaló Gyermekmisszió" nevű csapat gyermekfesztivált szervez, beteglátogató (bohócdoktori) szolgálatot tart fent, iskolákba, ovikba, gyermekotthonokba látogat el egy bábcsapattal és egy pantomim együttessel, ezenkívül létrehozott hajléktalanokból egy színjátszó kört, amit neves színházak támogatnak.

A tervezett lemezzel az a céljuk, hogy árvaházi gyermekeket nyaraltatnak az esetleges eladásokból.
 Ezért szükségük lenne vállalkozó szellemű zenekarokra, akik segítenének a - már megírt és orgonakísérettel rendelkező - dalok hangszerelésében.


A részletek


Egyrészt saját szerzeményeke, másrészt fiatal keresztény bandák dalait kellene meghangszerelni saját elképzelések szerint. Lehet pályázni a továbbiakban egy saját szerzeménnyel is, annyi kikötéssel, hogy a dal mondanivalójában illeszkedjen az albumon található többi számhoz.

A segítséget felajánló együttesnek az lenne a dolga, hogy egy meghangszerelt, és megírt dalt - amit ki lehet választani a megadott dalok közül - kellene kísérni, ill. a kórust „adnák" hozzá.

Minden dal megzenésítéséhez fel tudnak ajánlani egyéb "színvonalemelő lehetőséget is", pl: filharmonikusok, kórus (egy refrénnyi szöveg megzenésítését vállalták), vonósnégyes, hegedűművész, profi szájharmonikás, jazz, gospel, és népdalénekesnő (mind ismert, jó énekes).

Több stílusban szeretnének dalokat a lemezre: rock, blues, jazz, világzene, gospel. A várhatóan nagy érdeklődésre való tekintettel először egy demót kérnek a jelentkezőktől, amit egy független, nem zenészekből álló testület fog elbírálni.

Megéri megpróbálni a pályázattal, hiszen a kiválasztott zenekarok teljesen ingyen felvehetik profi stúdióban azt az egy-két dalt, - akár szinfónikus, vagy vonósnégyes kísérettel is - és az így elkészült számok egy CD-re kerülnek, aminek várhatóan - már csak a nemes szándék miatt is - igen nagy keletje lesz, így az azon szereplő zenekarok elég nagy reklámot kaphatnak.

"Minket is meglepett az az érdeklődés, amelyet a média máris tanúsít, és még el sem indult a projekt. Már tervezzük, hogy egy Budapesti csarnokban csinálunk egy gálaestet is, és természetesen itt is fellépnek a zenekarok akik segítették ezt a nemes munkát." – vázolja fel további terveit a szervező, Szenczy Tibor.

-zene.hu-

[2009.01.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még