2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nyereményjátékkal erősítenek az Együtt a Zenéért kampányban
Kapcsolatok
Disco Express
Kapcsolódó események
D-Day: A dedikálás napja
[2005. október 29.
szombat ]

A Disco Express a századik

Megduplázódott az EGYÜTT A ZENÉÉRT kampány támogatóinak száma

A 2005. szeptember 15-én, 42 előadó részvételével elindult EGYÜTT A ZENÉÉRT akcióhoz csatlakozó művészek száma túllépte a százat! Alig töb mint egy hónap elteltével tehát már közel két és félszeresére nőtt eme nagyszabású megmozdulásban részt vállaló énekesek, zenészek száma, ezáltal a teljes magyar könnyűzenei élet döntő többsége szól közösen a rajongókhoz: tegyünk együtt a zenéért! A tevékeny művészek között a Disco Express zenekar tagjai döntöttek századikként úgy, hogy támogatják a kezdeményezést.

A különböző koncerteken, fellépéseken részben maguk az előadók, részben hostess lányok osztják az összefogás jelképéül szolgáló, hangjegyekkel ellátott narancssárga karkötőket. Aki egyetlen koncertre sem tud elmenni, közvetlenül a www.egyuttazeneert.hu weboldalon is megrendelheti a karkötőt - ingyen! Több ezer zenehallgató élt már ezzel a lehetőséggel is, kifejezvén szolidaritásukat, és azt, hogy ők igenis szeretnének tenni azért, hogy a zene életben maradhasson és hogy kedvenc előadóik továbbra is tudjanak újabb dalokat, újabb lemezeket készíteni. Mindezt nemcsak a karkötő viselésével fejezhetik ki a rajongók, hanem méginkább azzal, hogy - hazai és külföldi - kedvenceik zeneszámait legális úton szerzik be, ezzel mind anyagilag, mind erkölcsileg elismerve az alkotók munkáját.

A sikeres, nagyszámú zenészt és rajongót egyaránt megmozgató közös akció befejezését méltóképpen ünnepelhetjük együtt október 29-én, szombaton reggel 9-től a Petőfi Csarnokban. A D-Day, vagyis a dedikálás napja keretében szinte minden, az akcióban részt vevő előadó a helyszínen dedikálja lemezét a rajongók számára. Sőt, lehetőség nyílik az előadókkal való beszélgetésre is a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért által szervezett közönségtalálkozók keretében. A nap pontos menetrendjéről, az egyes előadók közönségtalálozójának és dedikálásának pontos időpontjairól az érdeklődők részben a www.egyuttazeneert.hu weboldalon, részben a helyszínen kaphatnak bővebb információt.

A helyszínen kaphatók lesznek, ráadásul a bolti árakhoz képest igen jelentős kedvezménnyel, nemcsak az akcióban részt vevő művészek albumai, hanem további igen jelentős számú, magyar és külföldi CD egyaránt. Itt a kiváló alkalom mindenki számára, hogy kedvenc lemezeit kedvezőbb, olcsóbb áron beszerezze, ráadásul a művészek által dedikálva. Sőt, aki karszalaggal érkezik, vásárlásából további 100 Ft kedvezményt kap! A délelőtti rendezvényre a belépés természetesen mindenki számára ingyenes! Este pedig Jamie Winchester és Hrutka Róbert nagyszabású lemezbemutató koncertje várja a zenerajongókat.

Találkozunk október 29-én, a Petőfi Csarnokban, a dedikálás napján!

[2005.10.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még