2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Megasztár
TV2
Kapcsolódó cikkek
Megasztár: Őszinteség, hitelesség vagy profi előadói készség?

Megasztár: Bartók-Bella párharc

"Egy igazságtalan helyzet!" - Bartók Eszter és Bella Levente párharcából Eszter került ki győztesen, Levente kiesett. - "Úgy érzem múltkor kevésbé voltam bizonytalan, mint eddig." - mondta a boldog győztes.

Bartók Eszter Phil Collins: Against All Odds dalát adta elő. "Úgy érzem múltkor kevésbé voltam bizonytalan, mint eddig. Nagyon nehéz dalt választani. Kiválasztani, ami hangulatában is illik az adott estéhez. Minden döntőben valami mást kell az embernek magából megmutatni. És ha utólag jön rá, hogy jobb lett volna valami más, az nem jó érzés. Ez nem egy banális dal, abszolút szép, harmónia van benne" – véleményezte a dalt Eszter

Bakács Tibor: Az az érzésem, hogy annyi minden sűrűsödik az arcodba, hogy amíg azt végignézem, lejár a műsoridő. De egy kicsit bizonytalan volt az eleje.

Presser Gábor: Micsoda este! Megint valami nagyon-nagyon érdekeset kaptunk. Ez megint egy vagány dolog volt, egy lány, aki nagyon vagányan választott. Azért, mert az eredetinél sokkal komorabb, visszafogottabb verzióban hangzott el. Szépen csináltad!

Soma: Gratulálok! Azt már eddig is bebizonyítottad, hogy képes vagy mindent a saját ízedre formálni. Tehát van saját stílusod, ez pedig nagyon nagy dolog. Kellemes, élvezhető, jó hallgatni.

Pély Barna: Az eddigi döntős szerepléseid közül talán ez tetszett a legjobban. Végre fölfedeztem a dinamikát.

Pierrot: Úgy sikerült feldolgozni egy dalt, hogy ott csak egy zongora volt és egy hang. Ez pedig nagyon ritkán sikerül jól. Itt és most sikerült.


Bella Levente az Aerosmith: Miss A Thing dallal lépett a közönség elé. A dalt így értékelte: "Ez a dal nem a klasszikus értelemben vett filmzene, hanem igazából már a filmipar egyik terméke. Alapvetően nem rajongok a hollywoodi filmekért, de a célját abból a szempontból elérte, hogy végignéztem. Ez a zene együtt él a filmmel."

Bakács Tibor: Hihetetlen! Akkora előítélettel ültem itt, de nem volt mit tenni, félelmetes erővel jöttél.

Presser Gábor: A nézők azt fogják hinni, a zsűri megőrült, de már harmadszor vagyok elájulva. Te sem voltál még soha ilyen jó, akkorát énekeltél, hogy kész.

Soma: Egyszer csak odaraktad a kakaót, és az is kiderült, hogy kezd kirajzolódni, milyen srác is vagy te. Nagyon megbízható fiú lehetsz, nagyon nagy erő van benned, és nagyon boldog lehet, aki melletted van, mert nagyon tudsz szeretni.

Pély Barna: Szerintem is most énekeltél a legjobban, azért, mert végre hagytál egy kis teret, hogy ne csak egy színben énekelj. Szóval megvillantottál új színeket a hangodból és nagyon fontos, hogy ezt az irányt kövesd. Lúdbőr.

Pierrot: Számomra nem az állandó stabil, magas színvonalat jelented. Időnként intonációs problémák miatt kapaszkodom a székbe, de aztán jönnek olyan jó pillanatok, amiért kár lett volna kihagyni. Köszönöm.


Bizso

[2005.04.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még