2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Megasztár: Bartók-Bella párharc
Megasztár: Tóth Gabi majdnem kiesett

Megasztár: Őszinteség, hitelesség vagy profi előadói készség?

Sikergyanús nap volt március 5., már az elején érződött, hiszen filmslágerek és musicalek voltak műsoron. Sejtésem beigazolódott. Az eddigi legszínvonalasabb döntőt láthattuk.

Pély Barna szavai nyitották meg az estet. Barna őszinte előadásmódra és felszabadult éneklésre bíztatott. Személyes megjegyzésem: A siker kulcsa ne, feltétlen jelent őszinte előadást, hiszen egy előadó attól jó és profi, hogy elhiteti velünk a hihetetlent és ez elég. Független attól, hogy magáénak érzi-e az adott dalt vagy sem. A hitelesség inkább a későbbiekben fontos, a sajátos arculat kialakításánál! Amíg hétről-hétre más-más stílusban kell énekelniük a versenyzőknek, addig ne is várjunk feltétlen őszinteséget, hiszen éppen ettől válna hamissá a dolog. Nem lehet minden stílust magunkénak érezni! Ennek ellenére azonban tökéletes előadást hallhattunk a srácoktól.

Jó hír, hogy a koreográfia ugrásszerűen javult. Erre csak Palcsó Tomi cáfolt rá. A ruhákat inkább hagyjuk lógva… mondjuk a fogason, tisztelet a kevés kivételnek!

Zsűri: Magas színvonalú értékelés, egybehangzó véleményezés és sok-sok dicséret jellemezte munkájukat.
Tilla: A hatodik zsűritag és egy plusz versenyző! A beszólások nagymestere!
Zita: Ennél több kell! Sokkal több!
És most jöjjön, aminek jönnie kell a MEGÁK!

Bálint Ádám: „Őszinte akarok lenni” Jelentem sikerült és az első magyar szöveg az övé, úgyhogy megtört a jég! Ádám megtörte és az alatta lévő vízben lubickolva adta elő dalát. „Lehetsz király” énekelte. Lehetsz király…
Gál Csaba „Boogie”: „Jól feladtam magamnak a leckét” Boogie! A házi feladatod ötös! Uralja a színpadot, vonzza a szemet, lelket és azonosul a dalokkal. Ő a komplex előadóművész, ha őszinte, ha nem, de elhisszük neki. A többi kit érdekel?!

REKLÁM! HURRRRÁ!

Tóth Gabriella: „Magammal viszem ezt a dalt” Rajzfilmsláger – Herkules: Csillag gyúl. Azt hiszem mi már rég tudjuk, hogy csillag gyúlt Gabi személyében és nem is kell hozzá 12 próba, mint Herkulesnek.
Bella Levente: „Nem rajongok ezért a műfajért” Talán ezért nem sikerült… talán… Az Armageddon betétdala ugyan világmegváltó., sajnos Levente nem tudott az lenni. Köszi, hogy itt voltál!
Palcsó Tamás: „Gyermekkorom kedvenc dala” A Végtelen történet maga Palcsó Tomi. Gyermekien őszintén és tisztán énekelte el ezt a dalt. József Attila szavaival élve „Gyermekké tettél” Tomi. Remélem a Te karriered is végtelen történet lesz.

ÉS ÚJRA REKLÁÁÁÁMMM!!!

Bartók Eszter: „Úgy érzem nehéz dalt választani” …de sikerül újra és újra. Eszter megmaradt saját kiforrott stílusánál és ez bejön a közönségnek és a zsűrinek is, ami ma a végjátékban döntőnek bizonyult. Bartók Eszter! Jó úton haladsz – (Kodály Zoltán).
Molnár Ferenc „Caramell”: „Nem az nyújtom, amit tudok” Akkor továbbra is add ezt a „keveset”, mert ez így is jó! Egyre színesebb ez a zenei Caramell-fagyikehely! Még több gombócot! Puncsot és vaníliát! De Feri! Ne bújj a pult mögé!
Torres Dániel: „A dal hangulatával foglalkozom” Ráéreztél és ez átjött az előadásodon! Igazi Torres dal volt ez a sírós rockos nóta. Helyeden voltál. Karizma, karizma, karizma. Ez van. 
b „Behódolok e műfaj csillogásának” Tamás! Mi pedig behódolunk a tudásodnak! Köszönjük ezt az idevarázsolt mini színházi élményt!
És köszönjük mindnyájatoknak ezt a felejthetetlen estét, melyet megkoronáztatok a Hair betétdalával.

(KÖZBEN PERSZE REKLÁÁÁÁMMM)!!!!!!

Jöjj el napfény, szárnyalt az ének és ha az időjárás még nem is, de a szívek felmelegedtek. A műsor mintegy zenei mottójaként pedig áhítattal hallgattuk az örökérvényű törvényt
„Zene az kell” - Mit is tehetnék én ehhez hozzá?!

Móczár Csaba

[2005.03.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még