2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Júniustól ismét Budapesten báloznak a Vámpírok?
Szemenyei János
Nérók egy színpadon - A Sztárcsinálók mögé néztünk, fotókkal
Legnépszerűbb magyar musicalszínész: a címvédő idén második lett
Aida Rádpusztán - képekben
Huszadszor is megújul a Musical Plusz -  elkeltek a belépők
Kapcsolatok
Egyházi Géza
Pirgel Dávid
Sánta László
Mihálka György
Szemenyei János
Kecskés Tímea
Molnár László
Pataky Művelődési Központ
Kapcsolódó események
Halloween Musical Plusz módra
[2009. október 31.
szombat 14:00]

Halloween Musical Plusz módra

Október 31-én Halloween partyra hivatalos minden musicalbarát. Minden bizonnyal nem csak borzongani fognak, hanem jól is szórakozni.

A helyszín a már megszokott Pataky Művelődési Központ, a pontos kezdési időpont: 2009. október 31., 14.00 óra. A fellépők névsora garantálja az önfeledt szórakozást.

Kihagyhatatlan vendég egy Halloweeni bulin Egyházi Géza, aki talán a Vámpírok bálja von Krolock grófjaként a legismertebb, de a vérszívó vámpír szerepe előtt látható volt a Budapesti Operettszínház Rómeó és Júlia előadásában (Paris), valamint több vidéki darabban is.

Ha meghívást kapott von Krolock gróf, illetlenség volna kihagyni fiát Herbertet. Pirgel Dávid a vérszívó ifjú szerepén kívül látható a Budapesti Operettszínház több sikerdarabjában, játszott a Piccolo Színházban és a musical A-tól W-ig című show-ban.

Kollégájuk Sánta László fiatal kora ellenére számos sikerszerepet tudhat a háta mögött, ám a legismertebb talán a Vámpírok bálja Alfrédja. Ezen kívül a Budapesti Operettszínház számos darabjában látható, mint például a Szegedi Szabadtéri Játékokon már sikerrel bemutatott Szentivánéji álom, vagy a Rudolf, Víg özvegy és A Szépség és a Szörnyeteg.

Mihálka György érettségi után került a Budapesti Operettszínház által működtetett Pesti Broadway Stúdióba, és 2008 augusztusában debütált Alfréd szerepében a Pesti Magyar Színházban, ezen kívül szerepelt a Tavaszébredés és Kiálts a szeretetért című darabokban.

Szemenyei János számos zenés és prózai szerepet tudhat a háta mögött. Ő is szintén Alfréd szerepében volt látható a Vámpírok bálja előadáson. Jelenleg a Padlás, az Othello és az Amadeus című darabokban látható, ezen kívül egyik alkotója a még most is nagy sikerrel futó Legénytoll: Irodalmi kabarénak.

A Vámpírok bálja „különítmény” végső, de egyáltalán nem utolsó tagja Kecskés Tímea, aki a musical Magdájaként vált széles körben ismertté. De a nagyérdemű láthatta már a Covershowban, illetve a győri Chicago előadásain.

A délután „ráadás” vendége Molnár László, színész, rendező, a Musical Színház alapítója. Itt talán ő a „kakukktojás”, ám hátbrzonató szerepe neki is akadt. Ő a rendezője és főszereplője a nagysikerű Jekyll és Hyde, valamint a Vörös Pimpernel című előadásoknak. Szerepei között megtalálható a musical irodalom színe java: Nyomorultak (Jean Valjean), Evita (Che), Légy jó mindhalálig (Valkai), Sztárcsinálók (Juvenalis).

-tl-

[2009.10.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még