2024. május 15. | szerda | Zsófia, Szonja nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Forrás: Mediainfo
Kapcsolódó cikkek
Megasztár negyedik elődöntő - a legfurcsább és a legkülönlegesebb

Online Megasztár videók rendelésre

Ingyenesen nézhetőek az interneten a Megasztár 3 döntői az adás ideje alatt. Az archív anyagokért azonban - hasonlóan a korábbi sorozathoz - 2005. december 7-től már fizetniük kell a felhasználóknak.

A TV2 a korábbi Megasztár-sorozatok archív felvételeit egyszeri akcióként ingyenesen hozzáférhetővé tette a felhasználók számára. -írja a Mediainfo.hu A Megasztár harmadik szériájának elődöntőiről, illetve döntőiről készült felvételeket azonban 2005. december 1-jétől már csak fizetés ellenében tölthetik le és tekinthetik meg online (streaming) a látogatók. Az élő adás továbbra is ingyenesen nézhető a TV2.hu címlapján.

A TV2 és a T-Online Magyarország között a szélessávú tartalomértékesítésre vonatkozó együttműködési megállapodás értelmében a TV2.hu Megasztár videó rovatának tartalmát a T-Online által kifejlesztett, T-Online Téka szélessávú tartalomportálnál már korábban is használt megoldások segítségével értékesíti a TV2. .

"A felhasználók egy rövid regisztrációt követően rendelhetik meg a letöltést és választhatnak a fizetési módozatok közül. A kiválasztott felvételeket T-Mobile mobil vásárlással, bankkártyás fizetéssel lehet kifizetni, míg a T-Online előfizetők a havi számlájuk terhére is vásárolhatnak hozzáférést. Az előfizetők az egyszeri 24 órás, illetve a 2005. december 1. és 2006. augusztus 31. közötti korlátlan hozzáférés közül választhatnak, amely utóbbit decemberben 20 százalékos kedvezménnyel lehet majd igénybe venni" - nyilatkozta Koltai Péter, a T-Online üzletfejlesztési vezetője.

Várdy Zoltán, a TV2 kereskedelmi igazgatója elmondta: "Az t-online.hu-t üzemeltető T-Online és a TV2 között már régebb óta létezik egy tartalomszolgáltatási együttműködés, amelynek értelmében többek között a Megasztár második szériájának klipjeit a T-Online által fejlesztett technológiai megoldások segítségével értékesítette a www.TV2.hu 2005. februárjától. Számításaink szerint partnerünk alkalmazásai jelentősen hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a TV2 online területről érkező bevétele stabilan növekedhessen. Szolgáltatásunk újabb lépés a digitális korszakra való felkészülésben, ahol a testreszabott kínálat és az interaktivitás játssza majd a főszerepet."

[2005.12.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még