2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Koncert és dokumentum DVD Anastacia-tól
Kapcsolódó Kiadványok
Anastacia: Pieces Of A Dream
Eros Ramazzotti: Calma Apparente
Kapcsolatok
Eros Ramazzotti
Anastacia
Kapcsolódó események
Eros Ramazotti
[2006. április 22.
szombat 20:00]
Eros Ramazzotti - Időpontváltozás!
[2009. november 3.
kedd 20:00]

Romatikus dallamok Eros Ramazzotti és Anastacia tolmácsolásában

Eros Ramazzotti és Anastacia külön-külön is óriási sikereket értek már el, de most egyesítették erõiket, így elkészült egy kivételes dal a nem mindennapi párostól, a címe: "I Belong To You"!

A Milánóban felvett új szerzeményt a szakma és a rajongók egyöntetűen az elkövetkező hónapok legnagyobb slágerének jósolják. Erre minden esély megvan, hiszen a dal a nagy slágerek összes elemét magában hordozza. A két gyönyörű hangú énekes lélegzetállító elõadásmódja azonnal elvarázsolja a hallgatót, nem beszélve a fülbemászó, romantikus dallamokról, valamint a két ember összetartozásáról és szerelmérõl szóló szövegről. A dal érdekessége, hogy egy párbeszédhez hasonlóan egyes sorokat Eros énekel olasz nyelven, míg Anastacia angolul vall szerelmet az olasz szívtiprónak. Két sor erejéig pedig közösen énekelnek angolul és olaszul.

A fantasztikus duett megtalálható Eros Ramazzotti "Calma Apperente" című új albumán és Anastacia "Pieces of a Dream" című válogatáslemezén. Mindkét album hihetetlen sikernek örvend szerte a világban. Eros lemezéből már 1,5 millió példány fogyott, hazájában hétszeres platinalemez, Svájcban szintén platina-, Németországban, Spanyolországban, Ausztriában, Franciaországban, Belgiumban és hazánkban pedig aranylemez. A "Calma Apparente" album a hazai eladási listán 4 hete a top 5-ben szerepel. Anastacia válogatáslemezét már több mint 1,2 millióan vették meg, és 3 hete szilárdan tartja 6. helyét az európai albumeladási listán.

A dal a legjobb idõben érkezett: meghitt hangulatot varázsol a karácsonyi előkészületekhez és ünnepekhez, de remélhetõleg Valentin-napon is ezzel üzennek egymásnak majd a szerelmesek.

A dalhoz nagyszerű klipet forgattak, ami december végétől lesz látható. A klipforgatás kiváló hangulatban telt, hiszen a két énekes szerelmespárt alakít, de a forgatáson készült képeket elnézve úgy tűnik, ez mindkettõjüknek több, mint egy szerep...

Eros Ramazotti egyébként már nem sokáig várakoztatja meg hazai rajongótáborát: 2006. április 22-én ismét Magyarországra látogat, s a Budapest Sportaréna ad otthont minden bizonnyal - ahogy tõle már megszokhattuk - ismét fergeteges és maradandó élményt nyújtó koncertjének!

[2005.12.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még