2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Romatikus dallamok Eros Ramazzotti és Anastacia tolmácsolásában
Kapcsolódó Kiadványok
Anastacia: Live At Last
Kapcsolatok
Anastacia

Koncert és dokumentum DVD Anastacia-tól

Anastacia első európai turnéját örökíti meg a 2006 tavaszán napvilágot látott, "Live At Last" névre keresztelt dupla DVD.

Az első rész tartalmazza a teljes élő koncertet, míg a második lemezen egy dokumentumfilm keretében bepillanthatunk a kulisszák mögé, megnézhetjük a gyönyörű énekesnő legutóbbi klipjeit, illetve további videofelvételekkel is találkozhatunk.

Akik ott voltak a fergeteges budapesti koncerten, most nosztalgiázhatnak, hiszen ugyanazon turné németországi állomásain rögzítették a DVD-re került koncertfelvételt.

2000-ben megjelent debütáló albuma óta Anastacia több mint 20 millió lemezt adott el világszerte. A közelmúltban kiadott DVD-hez kapcsolódó "Live At Last" koncertkörút az énekesnő első európai turnéja volt, melyre összesen több mint 800 ezren voltak kíváncsiak. Az arénákat megtöltő koncertsorozat 2004 februárjában indult, és április elejéig tartott, majd egy második kör következett júniustól augusztusig, ugyanabban az évben.

A "Live At Last" folyamán Anastacia több mint félmillió rajongója előtt lépett színpadra 16 különböző országban. 20-nál is több toplistás slágert adott elő a már megszokott lélegzetelállító Anastacia-stílusban, többek között a "Left Outside Alone" és az "Anastacia" című albumokról, melyek a 2004-es év top 10 album- és kislemez-eladási listájára is felkerültek.

A Jim Gable által rendezett koncertet Berlinben (2004. október 24.), illetve Münchenben (2004. október 26.) rögzítették. A látványos dupla DVD első része a teljes "Live At Last" bulit tartalmazza, összesen 92 percben. A második lemez exkluzív bónuszanyagokat rejt: "Így készült a Live At Last" címmel egy dokumentumfilmet, mely betekintést enged a színfalak mögé, továbbá a "Seasons Change", a "Rearview", az "Underground Army", a "Time" és az "I Do" című dalok videóit.

Négy nagy sikerű videoklip is helyet kapott a gyűjteményen, melyek a legaktuálisabb Anastacia-dalokból készültek: "Everything Burns" (duett Ben Moody-val), "Pieces of a Dream" és a rádiókban mostanság sokat hallható "I Belong to You", melyben Eros Ramazzotti közreműködik. Ráadásként pedig az egyik legsikeresebb kislemez, a "Left Outside Alone" eddig kiadatlan videója is felkerült erre az exkluzív DVD-csomagra, melyen találunk angol, spanyol, portugál, olasz, francia és német feliratokat. Rajongóknak és az élő popzene kedvelőinek kötelező darab ez az exkluzív kivitelű és tartalmú kiadvány!

[2006.04.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még