2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Sterbinszky
DJ Palotai
Compact Disco
Hősök

Hoppá! Magyar zenészek lépnek fel az Alpokban

Egy hét sportos szórakozás, felhőtlen bulizás, szexi csajok és jóképű pasik a napsütötte hegycsúcson. Jól hangzik? Akkor csapd a hónod alá a deszkádat, és irány Puy Saint Vincent és a tél legnagyobb sítábora, a Fundango Snowattack! 

5 évvel ezelőtt egy maroknyi csapat úgy döntött, összeköti a kellemeset a még kellemesebbel, és egy egyedülálló partitábort szervez. A téli sportok fanatikusainak a legjobb síterepek mellett pörgős éjszakai bulikkal és végeláthatatlan programokkal készültek a szervezők. Így született meg a Snowattack, amely idén túlszárnyalja a korábbi évek táborait is, és vadiúj helyszínekkel illetve rendezvényekkel várja a felhőtlen szórakozás híveit.

A forró hangulatra pedig biztos nem lesz panasz, hiszen az eddigi legütősebb line up zenei csemegéi biztosítják a tökéletes feltöltődést a hosszú és kíméletlen vizsgaidőszak után, elég csak kiemelni a világhírű Pendulum vagy Afrojack fellépését.

A dark drum'n'bass ausztrál nagymesterei, a Pendulum csapata a világ egyik legnépszerűbb zenekarának számít, dalaik pedig minden túlzás nélkül a műfaj legjobbjai között vannak. Az első lemezre felvitt Tarantula és Slam, valamint a nem sokkal később megjelenő, Freestylers-el közösen kevert Painkiller, és a Prodigy Voodoo People-jából készített remix sikere után Puy Saint Vincent közönsége hatalmas tombolásra számíthat.

A rendezvény másik sztárfellépője Afrojack, aki különleges szettel készül felhevíteni a francia telet. A holland csodagyerek meglepő húzásaival és lenyűgöző előadásaival hívta fel magára a közönség figyelmét és vívta ki a szakma elismerését, miközben egyre feljebb kúszik a listákon. A DJ immár az előkelő 19. helyen tanyázik a lemezlovasok rangsorában, és semmi kétség afelől, hogy az új üstökös tovább tündököl.

A hazai fellépők sora szintén illusztris, Palotai, Sterbinszky, a Compact Disco és a Hősök - képünkön - sem hagyják ki a bulit, és a lista még korántsem teljes. Az esti pörgés mellett a nappali programok is rengeteg lehetőséget kínálnak. A Hüttében forralt bort kortyolgatva kieresztheted a fáradt gőzt, vagy éppen felkészülhetsz a nap első csúszására. A sí melletti további sportprogramokért Füzessy Balázs nemzetközi prezenter, a Fitline csapat, és Tony Stone sztárkoreográfus, Michael Jackson egykori háttértáncosa felelnek.

A csajokat külön meglepetés várja a hegyekben, hiszen csak nekik nyitja meg kapuit a Snowchix ház, ahol fitnesz-, tánc- és sminktanácsokkal, valamint egyedi ajándékokkal kényeztethetik magukat egy hétig. A lényeg: akár buli, akár sport, akár flört – mindegy mi mozgat meg, 2011. január 29. és február 06. között a Snowattack fesztiválon a helyed!    

- zene.hu -

[2010.12.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még