2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A meglepő bejelentés! A megasztáros énekesnő is szerepel a Való világban 
Nem hittünk a fülünknek! Ezért érdemes magyar dalt hallgatni 34.
Tóth Gabi és Tóth Vera nemes célért fakad dalra és még a postás is segít
Elképesztő videó! Tóth Gabi bepánikolt
Kiderült az igazság! Tóth Gabi és Ádok Zoli közös titka
Ilyen még nem volt Magyarországon! Egy helyen dedikálnak a tinikedvencek
A levegőt is megjárta Bereczki Zoli - képes beszámoló a lemezbemutató koncertről
Kapcsolódó Kiadványok
Tóth Gabi: Elég volt
Kapcsolatok
Tóth Gabi
Varga Viktor

Ilyen még nem volt! Globális tehetségkutatón keresik a jövő világsztárját

Szeretnél nemcsak a zuhany alatt, hanem nagyszínpadon énekelni, kitörni a hétköznapokból és belépni a zene varázslatos birodalmába? Erre manapság a legnagyobb lehetőséget a tehetségkutatók adják, árulja el Tóth Gabi és Varga Viktor, akik szintén így kerültek a reflektorfénybe. Ám ez csak a kemény és kitartó munka kezdete volt, hogy a pályán maradjanak. Most mindenkinek adott a lehetőség: az AVON Voices hatvan országban keresi a jövő világsztárját.

Egy tehetségkutató a legnagyobb lehetőség betörni a magyar zeneiparba. Először én is ódzkodtam a bulvártól, csak zenélni szerettem volna, de rá kellett jönnöm, hogy másképp ma már ez nem működik. – árulta el Varga Viktor, aki a Csillag születik című show-ban tűnt fel. Ennek immár két éve, és azóta Viktorral megfordult a világ, hiszen sokkal többet kapott a műsortól, mint azt remélte. „Számomra még mindig hihetetlen, hogy saját albumom jelent meg, a saját festményeimmel díszítve, ráadásul az első klipemet rögtön Amerikában forgathattam, ahova gyerekkorom óta szerettem volna eljutni”- tette hozzá Viktor, aki minden ifjú tehetségnek azt üzeni, ragadják meg a lehetőségeket, akarják és higgyék, hogy az álmuk valóra válhat, és dolgozzanak keményen a sikerért.

Aki igazán jó és kitartó, az évek múlva is a szakmában lehet

Tóth Gabi
a hazai rockzene folyton megújuló kaméleonja nővére sikerén felbuzdulva jelentkezett a Megasztárba, ám egyéni, temperamentumos fellépésével hamar kilépett Vera árnyékából. „Aki elindul egy tehetségkutatón felejtse el a kimért, óvatos fellépést, a figyelmet ugyanis akkor tudja felhívni magára, ha őszintén, szívét-lelkét beleadva szétrobbantja a színpadot. Ennél is fontosabb az a bizonyos plusz, amely őt különlegessé teszi és megőrzi az újdonság varázsát” – árulta el évek óta töretlen sikere egyik titkát Gabi, aki szintén a tehetségkutatókat tartja az egyik kiugrási lehetőségnek, enélkül ma ő sem lehetne a magyar zenei élet egyik legnépszerűbb képviselője. „Az más kérdés, hogy hány tehetségkutató fér meg egy helyen, de aki igazán jó és kitartó, az évek múlva is a szakmában lehet, csak találja meg a saját útját.”

Az első globális online énekes tehetségkutató és dalszerző verseny, az Avon Voices december elsején indult útjára, és egy éven keresztül várja azokat a nőket, akik szeretnék megmutatni a hangjukat, dalukat és történetüket. A tehetségkutató során a hivatalos oldalra várják a jelentkezők anyagait és videóit, melyeket a közönség és egy szakmai zsűri, többek között Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője értékeli.

Az egyéves program fénypontja a 200 továbbjutó számára egy fantasztikus utazás lesz egy különleges helyszínre, ahol professzionális zenei képzésen és átalakításon vehetnek részt, illetve produkcióikról videoklip is készül. A tehetségkutató két legtehetségesebb énekese pedig elkészítheti saját albumát.

– RedLemon/zene.hu –

[2011.01.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még