2024. június 12. | szerda | Villő nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Tóth Gabi
St. Martin
Tóth Veronika (Tóth Vera)
Nagy Adrienn (Adri)
Márió
Postás Józsi

Tóth Gabi és Tóth Vera nemes célért fakad dalra és még a postás is segít

A fellépő névsort nézve jó zenében me lesz hiány a tapolcai Városi Rendezvénycsarnokban a november 6-án 18 órakor kezdődő segélykoncerten, amelyen számos művész segít a vörösiszap-katasztrófa károsultjain. 

Természetesen mindenki elvállalta az első felkérés után a zenélést a tapolcai jótékonysági koncertre, így a remélhetőleg szépszámú közönség láthatja többek között a tapolcai születésű Tóth testvéreket, Verát és Gabit, a 2010-ben hatalmas népszerűséget szerző Adrit, akinek a napokban jelenik meg cd-je, akárcsak a szaxofon-, klarinét és pánsíp virtuóznak, a koncerten szintén fellépő St. Martinnak, aki egy felajánlást is tett.

"A Vörösiszap által okozott tragédia engem is mélyen megérintett. Szeretnék segíteni a szinte mindenüket elveszített embereknek, jelen esetben gyermekeknek az újrakezdésben, folytatásban. Több ízben vettem részt jótékonysági koncerteken, ahol már volt lehetőségem ez irányban tenni. Most a kiadóval (Tom-Tom Records) egyeztetve megállapodtunk, hogy a Föld szélén középen című legújabb lemezem, 2010. december 31-ig elfogyott példányszám bevételének rám eső részét, segítségükre felajánlom.” – mondta St. Martin, akihez hasonlóan az újra zenélni kezdő Galla Miklós is szeretne segíteni a károsultakon.

„Örömmel megyek Tapolcára fellépni, hiszen rettenetes azoknak az embereknek a helyzete, akiket közvetlenül érint a katasztrófa. Hozom magammal a GM több, mint 49 zenekarral játszott számok közül a Dallast, az Elektromos gyalogost és a Kefírt is” – mondta a zenész-humorista.

A november 6-án 18 órakor a tapolcai Városi Rendezvénycsarnokban kezdődő koncert jegybevételét a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak ajánlják fel.

Fellépők: Tóth Vera, Tóth Gabi, Adri, St. Martin, Galla Miklós, Márió, Postás Józsi, Domján Tamás és a Koktél, Kerekes Gyuri, Mercy Együttes, Kriszti és a Magyarucca.

- zene.hu -
 

[2010.11.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.12.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét...

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
beszámolók még