2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Éter Fesztivál oldala
Nyereményjáték
Kapcsolódó cikkek
Voivod koncert Budapesten
Támad a Redneck Zömbies
Metalfest: Bombanők a színpadon!
Kapcsolatok
Mytra
Kalapács

Hind zenekar az Éter Fesztiválon

A nagy sikerre való tekintet ellenére is, újra daltól lesz hangos a zagyvarónai kultúrotthon, május 13-án, pénteken. Méghozzá igen legendástól. Az est fellépői között szerepel az újjáalakult Hind zenekar, akik 2005-ben megjelent Legenda c. lemezükkel rengeteg rajongót szereztek szerte az országban.

Na, de ne szaladjunk előre, hisz a főszerep újra a tehetségeké lesz. A tervek szerint a következő csapatok már tuti versenyeznek a döntőbe jutásért: Anton (Pomáz), Hatás Alatt (Szerencs), Igor Mortis Vodka Klub (Budapest), Miserium (Budapest), Our Hostile (Balassagyarmat), Patriots Rock Band (Budapest), Simple Effect (Nyírbátor-Nyírvasvári), Sophie Braun (Szeged), Spirit Blue (Mád), Szabadtéri 4akkordos Performansz (Budapest), Vesztegzár (Komárom). Reméljük, Murphy aznap pihen végre, és nem lesz megint tömeges visszavonulás… A formációkról bővebb információt találtok az Éter Fesztivál oldalán, az viszont már innen is látható, hogy ismét az ország minden szegletéből, sőt, a határon túlról is felkerekednek a bizonyítani vágyók! Drukkoljunk Nekik együtt!

Érdemes lesz maradni az esti koncertekre is, hiszen a már emlegetett Hind mellett színpadra lép a Mytra, valamint a Kalapács. A már 1996-tól működő Mytra projektoros vetítéssel színesíti produkcióját, futurisztikus zenéje könnyen függőséget okozhat. A kazincbarcikai úriemberek már bizonyítottak a salgótarjáni közönségnek, ők nyerték a 2008-as tehetségkutatót. Újdonsággal is készülnek, megtörik az eddigi instrumentális hagyományt, énekesnővel érkeznek.

A Kalapácsot pedig nem kell bemutatni senkinek. Kalapács Józsi vitathatatlanul a rock kultúra egyik legnagyobb hazai alakja, mondhatni legendája. A Pokolgép alapító tagjaként ismerhettük meg, megfordult az Omenben, a csúcsot azonban úgy gondolom, a nevével fémjelzett felállásban érte el. A koncert garantáltan rendhagyó lesz, a megsérült Beloberk Zsolti helyén ugyanis a Pokolgép ex-dobosa, Czébely Csabi veri a bőrt. Szinte biztos, hogy elcsíphető egy-egy Pokolgép vagy Omen klasszikus is, és nem is kell sokat utazni hozzá. Sőt, páros belépőt is nyerhettek az eseményre, a részleteket megtaláljátok a bal oldali linken.

Nem szabad elfeledkezni május 27-28-ról sem, amikor is a Deviant, a Sollen és Subscribe, illetve 28-án a Metalion, HellDiver és Fire Guns fog hatalmas koncertet adni.

És a június 17-19-i Gáláról sem feledkezzetek el! További információ a fesztivál honlapján.

[2011.05.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még