2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Dance4Ever (D4E): 1001 éjen
Kapcsolatok
Dance4Ever (D4E)
Dred

„Még nagyobb erőbedobással kell dolgoznunk!”

A Dance4Ever DJ-páros a Cool Fm UBC című műsorának vendége volt. Akinek nem volt ideje meghallgatni, annak álljon itt az interjú szövege.

- A napokban jelent meg az új „1001 éjen” című maxitok. Mesélj erről!
- Flash Jr. : A maxin 4 különböző verzióban halható a címadó dal. Egy akusztikus, lágyabb verzióval kezdünk, a kicsit olaszos hangzású rádió verzióval és club mix-szel folytatjuk, majd a már-már elmaradhatatlan Spy The Ghost remix-szel zárjuk a korongot.

- Milyenek a visszajelzések?

- Dudu: Eddig nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, azt viszont nagyon nehéz megmondani, hogy mi lesz a dalból. Még mi sem tudjuk, hogy a dal szárnyalása meddig tart, de reméljük, hogy minél többször hallhatják majd a bulizók az ország clubjaiban, illetve a zenei tévében és rádiókban.
- Flash Jr.: Igazából nehéz mondani bármit is, hogy mit várunk, vagy hogy mi lesz, mert ugye a bemutatkozó dalunknál,( „Tiéd a szívem”) még egy teljesen ismeretlen csapat voltunk. Ekkor nekünk nem volt rajongótáborunk, akik várnak tőlünk valamit, hanem csak úgy a levegőbe készült. Ennél a dalnál már azért mi relatíve ismertek vagyunk, ezért mindenkinek van egy bizonyos elvárása felénk. Ennek köszönhetően hamarabb jöttek a visszajelzések, kiderült, már várták a dalt. Ennek köszönhető az is, hogy a dal összes verziója - ha csak bemutató jelleggel is - kint van az interneten. Ezeknek a visszajelzésivel úgy gondolom, elégedettek lehetünk. Úgy gondoljuk, hogy a dal nagyon hamar el fog jutni a fiatalsághoz és a kérdés az, hogy mennyi ideig marad a csúcson. Elképzelhető, hogy sokáig kedvenc lesz, ami erőt ad a folytatáshoz, de benne van a pakliban az is, hogy azt fogjuk mondani, hogy jó volt, de még nagyobb erőbedobással kell dolgoznunk. Egy biztos, ötletek már vannak. Úgy tervezzük, hogy megpróbálunk beállni arra a tendenciára, hogy egy évben két dallal jelenünk meg. Az egyik egy saját lesz, a másik egy feldolgozás. A Dreddel közösen összehozott nóta olyan jól sikerült, hogy szeptemberre tervezzünk ismét egy feldolgozást, ami reményeink szerint ismételten nagy örömet fog okozni mindenkinek. Tehát nem állunk meg, igyekszünk, igyekszünk.

- Nem túl nagy kockázat egy feldolgozásba belevágni?
- Flash Jr.: Az eredeti előadóknak igen komoly elvárásaik vannak, ilyen szempontból nem egyszerű dolgozni. Ez kezdődik azzal, hogy aki 30 éve benne van a szakmában, az nem fogja odaadni akárkinek a sávokat. Ehhez kell egy olyan bizalmi kapcsolatot kialakítani, hogy ők tudják, hogyha ezek a srácok megcsinálják, akkor tényleg nem lejártás lesz a dolog, hanem egy minőségi munka. Fontos az, hogy azokat a dalokat, amelyekre egykoron a szüleink „buliztak”, azokat a fiatalok is ismerjék. Úgy kell átültetni a dalt a mai korba, hogy azért a sajátossága, ami slágerré tette, az megmaradjon.

- Hogy álltok a klippel?

[2006.03.15.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még