2024. április 17. | szerda | Rudolf nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Ricky Martin és Gloria Estefan
Kapcsolódó Kiadványok
Ricky Martin: 17
Kapcsolatok
Glee Cast
Ricky Martin
Gloria Estefan

Világsztárok a Glee-ben! "Spanyolítanak" a népszerű sorozat legújabb szériájában

Hivatalosan is megerősítették, hogy világsztárokkal bővül a Glee című zenés-táncos-tehetségkutatós szuperprodukció – egy epizód erejéig az új évadban. A Ricky Martin és Gloria Estefan csatlakozásáról szóló híreket a napokban Adam Anders, a show zenei producere tette hivatalossá.  

„Még csak most jelentettük be Ricky Martin és Gloria Estefan csatlakozását egy ’spanglish’ epizódra” – mondta a Billboard.com-nak vasárnap éste. „Csak most kezdtük el a tervezést, szóval még nem tudom, milyen dalokat fog a páros énekelni. És egyébként sem mondanám meg!” – tette hozzá.

Azt azonban elismerte, hogy egy őrült keveréke Martin Livin La Vida Loca-jának és Estefan Congájának mindkét szupersztárnak jó irányvonal lenne. Korábbi jelentések – belső forrásokra hivatkozva – azt állították, hogy Estefan fogja játszani Santana mamáját, míg Martin lesz a McKinley Gimi új spanyol tanára.

Anders a Glee – Sztárok leszünk! megannyi sztárjának és készítőjének szereplése után csatlakozott a Trevor Project nevű non-profit szervezet jótékonyági rendezvényéhez, a Travor Live-hoz, mely vasárnap este volt. A szervezet, és programjainak célja, hogy felhívja a figyelmet a fiatalkori öngyilkosságokra, és az iskolákban folyó megfélemlítésekre, amelyek elsősorban a leszbikus, homo-, bi- és transzszexuális fiatalokat érintik.

„Izgatott vagyok, mert mindenki, aki itt van, és együtt támogatja ezt az ügyet” – mondta Harry Shum Jr., akit arra kértek fel, hogy vezesse elő partnere, Amber Riley előadását: „Tavaly is itt voltam, de nem voltunk ennyien. Boldog vagyok, hogy egy év elteltével láthatom, mennyit fejlődtünk és tudatosodtunk. Tavaly táncoltam, de idén cseréltünk. Criss Darren és Amber fog táncolni, én pedig csak nézem és élvezem az előadást.”

Ajánlunk egy jó koncertet!

Anders a rendezvény zenei igazgatójaként vett részt az eseményekben – kiválasztotta a dalokat, felkérte a művészeket stb. -, míg Adam Shankman irányította a történteket. Anders még hozzátette, hogy senkit nem kellett erőszakkal ide vonszolnia…

 

„Azt hittük, szükség lesz a győzködése, pedig nem. Mindenki részt akart venni, és segíteni akart. Az a rengeteg tehetség, aki ma eljött, hogy támogassa az ügyet, csodálatos volt!”

-kiko-

[2011.12.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.16.]
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még