2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Gáspár Laci, Szabó Leslie, Torres Dani: közös koncert
Kapcsolatok
Ladánybene 27
Heaven Street Seven (HS7)
Kapcsolódó események
EXIT húsvét – A házibuli folytatódik
[2006. április 15.
szombat 19:00]
In Flames (S), Sepultura (BRA)
[2006. április 16.
vasárnap 19:00]

Zenei finomságok - programajánló

Úgy tűnik őszt idéző jövő hét vár ránk. Színes zenei események közül válogathatunk. Összeszedtünk egy olyan ajánlatcsokrot, melyből minden stílus kedvelője megleli a neki való helyszínt a retardációra. Íme hát, az e heti menü:

Elsőként a Boys from the cellart ajánlanám, mely a rockabilly stílust képviselve lazítják a népet, legkorábban április 15.-én az Amigo Rock and Roll & Rockabilly Club-ban, ahol velük együtt lép fel, a Zetor nevű formáció. Akik úgy döntenek, hogy táncolni akarnak, és aktívan szeretnék tölteni az éjszakát, mindenképpen lehetséges lehetőségként tartsák a szemük előtt.

Legyen valami pezsgés? Nos 14.-én megkaphatjátok a pezsgést, meg egy kis pogót a Kék Yukban, ahol kis rockos, azon belül is lágyabb, vadabb bandák lépnek fel. Névszerint a Stereochrist, a béke országából érkezett Blood Rainbow, a Locust on the saddle, a Wolverine blues brothers, és a Burning full throttle. Ez a program 500 forintotokba kerül, és csak hungarikumokat hallgatunk.

Ha maradt egy kis félretett pénzetek kis headbangelős barátaim, akkor miért hagynátok ki a Sepultura/In flames csodálatos koncertjét, melyet igencsak kényes dolog lenne lemaradni. Az In flamesnek mellesleg ez a Come Clarity című új albumának a bemutatója is. Itt aztán főleg kaphattok pezsgést, meg nyolc napon túl gyógyuló sebesüléseket. A koncert a Pecsába lesz 16.-án, a jegy pedig 6900Ft. Megéri emberek, ez az évszázad koncertje!

Tovább haladva, elhajózva a kényes, életveszélyes koncertek vizéről, ajánlatunk következő állomása az Exit házibuli, mely az Almássy téri
Szabadidőközpontban lesz, április 15.-én. Itt már az abszolút laza, alternatív zenekarok kapnak helyet: Colorstar, Heaven Street Seven, Erik
Sumo Band, a híres DJ Marcipán, és a Belga instrumentális alapját megteremtő Titusz & the Carbonfools.

Különlegességként említeném meg a lengyel Thomas Szukalski és magyar Eichinger Quartet koncertjét az A38 állóhajón, mely már megközelíthető csónak nélkül is. Az Eichenger Quartet sokféle zenei stílust képvisel (pl.: energikus jazz-rock, balkáni, brazil és swing), ami miatt megéri, hogy 14.-én 19:00-tól ott legyen az értelmiségi, elszállt társadalmi réteg.

Akik jazzre vágynak, azok elmehetnek Fritz József Jazz Band kikapcsolós koncertjére, a helyszín a Bank Center, időpontja pedig április 20. Talán
kellemetlen, hogy ezt ebédszünetben lehet megtekinteni, ugyanis 12:30-kor kezdődik.

Végül pedig, a raggae és ska, (rasztahajú és nem rasztahajú) megszállottjainak, egyértelmű program a Ladánybene 27, április 13.-án, a Blue River Pub Állóhajón. Na, de azért ne higgyük, hogy csak a Ladánybene lép fel, ugyanis produkálja magát még az Áfonya, TB Homelock és RasTamás. A belépő 800Ft-ba kerül.

Hát most így előszörre ennyit, a folytatás pedig hamarosan jön. Menjetek koncertekre, mert nem árt egy kicsit mozogni, valamint tágítani szűk
látókörünket a zenén keresztül.

- Magó Ádám -

[2006.04.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még