2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Az Il Divo énekli a Foci VB hivatalos dalát
Kapcsolatok
Il Divo
Toni Braxton

Egy gyönyörű, érzelmes ballada az idei a foci VB hivatalos dala

A 2006-ban Németországban megrendezendő FIFA futball-világbajnokság hivatalos dalát a világhírű Il Divo együttes és Toni Braxton adja elő.

A négytagú énekegyüttes az egész világon óriási sikert ért el bemutatkozó, majd "Ancora" című második lemezével. Így őket érte a megtiszteltetés, hogy - a sorban Ricky Martin és Anastacia után - elénekelhetik a VB és így a "Voices" című hivatalos album főcímdalát.

Négyévenként a világ vezető futballtestülete, a FIFA odaítéli a jogot egy lemezkiadónak a hivatalos zenei program elkészítésére a világ egyedülálló rendezvényéhez, a FIFA világbajnoksághoz. A 2006-os világkupára a hivatalos zene megjelentetésével a Syco/SONY BMG kiadót bízták meg, mely a többmilliós eladásokkal büszkélkedő Il Divo énekegyüttest kérte fel az idei hivatalos dal eléneklésére.

A 2006-os németországi FIFA világkupa hivatalos dala egy gyönyörű, érzelmes ballada "Time of Our Lives" címmel, melyet külön erre az alkalomra írt a híres svéd dalszerző, Jorgen Elofsson. Ezt a dalt fogja előadni az Il Divo a világkupa müncheni megnyitó ünnepségén 2006. június 9-én, melyet várhatóan több mint egymilliárd tévénéző kísér majd figyelemmel.

A 2006-os FIFA világbajnokság hivatalos zenei programja egy hivatalos albumot is magában foglal, amely május 29-én jelenik meg, és - novemberig exkluzívan - a kupa hivatalos dala is helyet kapott rajta. A FIFA világbajnokság szerepét és fontosságát hangsúlyozva a Syco úgy döntött, hogy egy héttel a hivatalos dal megjelenése után, május 29-én "Voices" címmel kiad egy válogatást, mely olyan sztárművészek slágereit tartalmazza, mint az Il Divo, Mariah Carey, Celine Dion, Rod Stewart, Eros Ramazzotti, George Michael, Whitney Houston, Shakira és még sokan mások.

A "Voices" című album és a 2006-os FIFA világkupa közötti kapcsolatban azonban nem csupán az Il Divo által énekelt hivatalos dalt hangsúlyozzák, hanem a FIFA világkupa második himnuszát is, melyet Németország legnagyobb művésze, Herbert Groenemeyer írt, és német, francia és angol nyelven is rögzítettek.

[2006.04.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még