2024. március 19. | kedd | József, Bánk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szexi! Fűzős combcsizmában pózol az énekesnő legújabb klipjében
70 ezren buliztak a SZIN-en 
Szeptemberben jön az új Mika-lemez 
Mark Knopfler szombaton Budapesten lép fel! Jegyek itt
Kapcsolatok
Compact Disco
Kapcsolódó események
Compact Disco
[2012. augusztus 29.
szerda 20:00]

A Zöld Pardonban ünnepel a Compact Disco

Nagyszabású bulival ünnepli negyedik születésnapját a Compact Disco a Zöld Pardonban. A zenekar augusztus 29-én, szerdán este először ad önálló koncertet a kultikus szórakozóhelyen, és legnépszerűbb dalaival táncoltatja meg a Compact-család tagjait.  

Fontos évfordulóhoz érkezett a Compact Disco. A csapat underground elektronikus formációból négy év alatt itthon és külföldön is elismert zenekarrá vált. A fiúk tavaly számos elismerést kaptak, köztük a Fonogram-díjat „Az év hazai elektronikus zenei produkciója” kategóriában, valamint a MTV European Music Awards regionális díját. A zenekar idén Magyarországot képviselte az Eurovíziós Dalversenyen, és 16 országból kínáltak nekik lemezszerződést. A Compact Disco a hazai rajongókat sem hagyta cserben, hiszen az összes nagy nyári fesztiválon fellépett. A csapat a negyedik születésnapi koncertjét mégis Budapesten, a Zöld Pardonban tartja augusztus 29-én.

- Ez a fellépésünk valódi esszenciája lesz az elmúlt négy évünknek. A legnagyobb slágereinket és az albumaink legerősebb dalait fogjuk előadni. A repertoárban kizárólag saját szerzemények szerepelnek, feldolgozásokat nem fogunk játszani. A Zöld Pardonban koncertezni kiváltság, ezért nagyon készülünk a szerdai fellépésre. Azért is fontos számunkra, mert ez lesz az első önálló koncertünk a Zöld Pardonban – mondta Walkó Csaba, a Compact Disco énekese.

A születésnapi koncerten felcsendül majd a Leave It Up To Me című dal is, amelyhez júliusban közösségi videóklip készült. A rajongók – vagy ahogyan a zenekar hívja őket, a Compact-család tagjai - egy hónapon keresztül küldhették be saját házivideóikat, amelyekből vidám, lendületes kisfilm készült. A Compact Disco ezzel köszönte meg rajongóinak a támogatást és a szeretetet. A dal klipváltozatában MC Columbo, a Brains és az Irie Maffia zenekarok tagja vendégszerepel.

A Compact Disco szerda esti koncertjére a belépő 400 forint. A Zöld Pardon és a zenekarok továbbra is arra kérik a közönséget, hogy a koncertekre vigyenek magukkal új vagy használt, de még jó állapotban lévő tanszereket, például táskát, tolltartót, füzetet, vonalzót, körzőt, számológépet, radírt, tollat, ceruzákat. Az adománygyűjtő doboz napközben a központi pultnál, esténként pedig a ruhatárban van. Az ajándékokat olyan rászoruló gyerekek kapják meg, akiket egyedül nevel az édesanyjuk, ezért az iskolakezdés túlságosan nagy terhet jelent számukra. Az adományokat a Jól-Lét Közhasznú Alapítvány juttatja el a családokhoz. A jótékonysági akció szeptember 1-jéig tart a Zöld Pardonban.

[2012.08.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.18.]
gazda szolgáltatás [2024.03.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
Az Amaranthe & Dragonforce...

A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Februárban - hat alkalommal - Budapesten...

Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
Bestiális este a Barba Negrában
beszámolók még