2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Lola meglepi a rajongóit
Lola  álomtánca kapaszkodik felfelé
Gyorsasági versenyen indul Lola
Kapcsolódó Kiadványok
Lola: Álomtánc - Új kiadás
Kapcsolatok
Lola

Lola két kategóriában is esélyes

Két előadói kategóriában is nominálták Lolát a VIVA Comet 2006 szavazáson, ami rekordnak számít a hazai, idén 6. alkalommal megrendezendő Comet-díj történetében! Az "Álomtánc" és a "Hallja meg a világ" 17 éves sztárja nagy eséllyel pályázik a "Legjobb szóló előadó" és a "Legjobb új előadó" címre. A sikertörténet tehát folytatódik!

Minden az Eurovíziós dalfesztivál hazai döntőjén kezdődött 2005-ben, ahol a most 17 éves énekesnő ötödik lett. Lola első videoklipje 9 hónappal ezelőtt jelent meg a magyar zenecsatorna műsorán "Álomtánc" címmel. Rövid időn belül a kereskedelmi rádiók egyik kedvenc dala lett.

Mindezek után Lola bekerült a legnépszerűbb hazai tévésorozatba, a Barátok köztbe, ott debütált második dala "Hallja meg a világ" címmel. A nótához természetesen videoklip is párosult Sztevanovity Krisztián (Vision) rendezésében. A dal az országos MAHASZ Editors' Choice rádiós lista legjátszottabb hazai felvétele lett. A dalt a legtöbb rádió játszotta és játssza jelenleg is! A VIVA műsorán jelenleg is a az egyik legjátszottab video Lola klipje, jelenleg a VIVA Chart Show 4. helyén szerepel.

Lola "Titokban álmodoztunk" című dala a Tibor vagyok, de hódítani akarok című mozisiker egyik betétdalaként debütált. A hölgy az előző Cometen mint néző figyelte az eseményket, hogy talán egyszer ő is jelölt lesz. Az álma valóra vált - mégpedig mindösszesen egy év leforgása alatt. Sőt, Lola az egyetlen művész, aki két előadói kategoriában ("Legjobb szóló előadó", "Legjobb új előadó") is jelölt.

A 17 éves énekesnő nagyon boldog, mert egy hatalmas vágya teljesült. Lolát szakmai körökben az év új előadó kategória befutójaként emlegetik, a rajongók pedig mindkét kategóriában esélyesnek tartják kedvencüket. Lola és a management ennél jóval óvatosabb: nem szeretnének előre bármit is megjósolni, hiszen bármi lehet - mindegyik jelölt szinte a legjobbnak számít.

Mindenesetre a 2006-os VIVA Cometen kiderül, hogy Fortuna továbbra is Lolának kedvez-e. Lola egy Roberto Cavalli ruhában jelenik meg a díjkiosztón, ami Olaszországból érkezett külön Lola számára. Lola természetesen egy másik meglepetéssel is készül a gálára, azonban ennek minden részlete titok egyelőre - a helyszínen minden kiderül június 1-jén!

A nézők, rajongók és Lola-kedvelők április 25. és május 28. között adhatják le voksaikat Lolára a 06-81-300-166 számon (hívás díja: 99 Ft + áfa hívásonként). Egy hívással az összes kategória jelöltjére leadható a szavazat.

A Comet-gálára június 1-jén új helyszínen, a több ezer fős befogadóképességű SYMA csarnokban kerül sor (1143 Budapest, Ifjúság útja 2., a Népstadion területén).

-Gold Record-

[2006.04.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még