2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Duplázik a Tokio Hotel
Idén is lesz külföldi sztárvendég a COMET-en
Képgalériák
Celebritik tucatban, exkluzív képek a COMETRŐL
Díjazottak a COMET gömbbel
Kapcsolatok
Lola
Sterbinszky
Bëlga
Groovehouse
Edda Művek
Gáspár László (Laci)
Tokio Hotel
Blog 27
Aneela
Royal Gigolos
Kapcsolódó események
VIVA COMET díjátadó gála
[2005. június 16.
csütörtök 19:30]

Lola meglepetés és Tokio Hotel hiszti a COMET gálán

Hatodik alkalommal, hatalmas show keretében osztották ki az idei VIVA COMET zenei díjakat Magyarországon. Gáspár Laci és a Groovehouse ismét COMET gömbbel térhetett haza, de Lola, az Edda és DJ Sterbinszky munkáját is elismerték, míg a Belga a legjobb videoklipért vehette át a díjat. A várva-várt érdeklődés nem maradt el: a zsúfolásig telt SYMA Csarnokban a rajongók mellett a hazai sztárvilág is képviseltette magát.

Képek az eseményről ezen cikk bal oldalán, a Galériában található

Biztosra vehető, hogy az esemény nem emiatt lesz emlékezetes, hanem az est sztárvendégét, a Tokio Hotelt fogadó hisztéria miatt. A tinilányok százai már három órával a kezdés előtt a bejárat előtt gyülekeztek. Türelmesen, olykor az együttes nevét skandálva várták a kapunyitást, ami 19.30-kor megtörtént. A korán érkezők futva közelítették meg a helyszínt, míg néhányan a vaskordon átszakítva, egymást szinte eltaposva próbálták a legjobb helyeket megszerezni. Szerencsére a biztonságiak megemberelték magukat és a rajongók is megértették, hogy ez a rohanás nem vezet eredményre, így nem történt baj a hatalmas tolongásból.

A celebritik és Sebeők „bohóc” János

A hivatalos bevonulás 20 óra előtt néhány perccel kezdődött, amikor a VIP vendégek fizetett diákmunkások jóvoltából nagy tapsviharban sétáltak át az est szponzorának nevével tündöklő zöld szőnyegen.

Tiszteletét tette a COMET-jelöltek mellett Ákos, Csonka András, David Merlini, Dopeman és kicsi Dope, Eszenyi Enikő, a Fiesta zenekar. a Fresh, Gallusz Niki, Ganxsta Zolee, a Hip Hop Boyz, a Hooligans, Kamarás Iván, Kiszel Tünde, Majka, Noszály Sándor, Pély Barna és Galambos Dorina, a Sugarloaf együttes, a Supernem zenekar, Szinetár Dóra, Tornóczky Anita, Tóth Gabi, Tóth Vera és a Barátok közt ismert arcai, illetve a Való Világ egykori villalakói is feltűntek a tömeg soraiban.

Sokak megdöbbenésére Sebeők János is megtisztelte az eseményt. A népszerű filozófus-énekes egy plüssmackóval érkezett. A diákok nagy üdvrivalgására bohóchoz illő táncot lejtett, ami harsány nevetést váltott ki a jelenlevőkben. Felmerült a kérdés: mi jöhet még ezek után?

A színpadi produkció sorát a Nox kezdte, majd a hazai élet sztárjai léptek fel szépen sorban, így az idei jelöltek közül: a Back II Black, a Belga, LL Junior, Lola, a Kentaur, a Kozmix, a tavalyi VIVA COMET győztes Nox együttes, az Edda Művek. Az esten több kuriózum dobta fel, Baby Gabi és Kefir duettjét először láthatták élőben a zenebarátok, a Győzike nélkül, Dopeman-nal megerősített Romantic, illetve a Magna Cum Laude és Sub Bass Monster egyedi műsorszámmal színesítették az estét, amiket a zenecsatorna két népszerű műsorvezetője, Kisó és Kristóf konferálta fel a szép számú közönségnek.

Miért tátogott Lola a Comet gálán?

A jegyenként ezreket kiperkáló nézők döbbenettel, vegyes felháborodással vették tudomásul, hogy a fellépők - egy része - playbackről énekeltek, és egyetlen, helyszínen kicsikart énekhanggal sem voltak hajlandóak megörvendeztetni vagy legalább megtisztelni őket.

Lola akrobatikus elemekkel megspékelt, remek produkciót adott elő, aminek az értékén egy picit csökkent, hogy ezt nem élő énekhanggal tette. Bognár Tibor, a tinisztár menedzsere a Zene.hu érdeklődésére elmagyarázta ennek hátterét: - Egy tévéfelvételen nem engedhetjük meg a hiba lehetőségeket. Korábban sokszor volt probléma a beállással, így nem akartunk kockáztatni. Ráadásul Lola egy nagyon intenzív koreográfiával lépett fel, ami mellette nagyon nehéz lett volna az élőzés. Hozzáteszem, hogy Lolán kívül többen is playback produkcióval szerepeltek.

Bognár kiemelte: Loláról mindenki tudja, hogy tud énekelni és nem kell bizonygatnia. Lesz élő koncertje, amiben minden élőben fog szólni!

A díjakat neves médiaszemélyiségek és a közéletből ismert személyek adták át, Eszenyi Enikő a legjobb videoklip kategóriának, Kapócs Zsóka a legjobb szóló előadónak, Gáspár Lacinak, Lilu a legjobb együttesnek, a Groovehouse-nek Németh Kristóf a legjobb DJ-nek, DJ Sterbinszkynek és Fenyő Iván a legjobb új előadónak nyújtotta át az impozáns COMET gömböt.

A műsor hangulatát külföldi fellépők fokozták: a Blog 27 két dallal - Hey Boy és az Uh La La - lépett fel, a Royal Gigolos és Aneela produkcióját is megnéztük

Az est külföldi sztárvendégeinek, a Tokio Hotelnek színpadra konferálásakor soha nem látott ováció és katarzis vette kezdetét. A közönség egy emberként emelte mindkét kezét a magasba, üdvözölve Európa első számú német kedvenceit Magyarországon. (A zenekarral készített interjúnk hamarosan olvasható a Zene.hu hasábjain)

- Bíró Zsolt -

[2006.06.04.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
schmidthoffer 2006.06.08. 18:08 • [7]
Najó, látom, hogy egy egész brigáddal állok szemben :-) Semmi gond, én is jártam kórusba ám, meg hegedülni is tudok ám :-) Ide nekem az életműdíjat! (Szavalóversenyt is nyertem, kerületit ám! :-)

Most ehhez nem szólok hozzá többet. Jövőre veletek ugyanitt... Aztán két év múlva, meg három év múlva - ha megérjük. Kíváncsian várom, mit lehet kisajtolni ebből a produkcióból (még egy Baby Gabi lehet belőle esetleg, minden adottsága megvan hozzá. Ki tudja? Nagyon szurkolok :-))
zuzu74 2006.06.08. 11:07 • [6]
"Az van, hogy nem bírom, ha valakiből egy röpke év alatt a közönség soraiban csápoló tinilányból díjesővel elárasztott sztárt faragnak...Nyilván nem egy életműdíjról volt itt szó."

Szia! Akár életműdíj is lehetett volna! :D Hiszen Lola gyerekkora óta énekel és számtalan énekversenyen vett már részt és ért el helyezéseket, és nem egy év alatt tanult meg énekelni (erről olvashatsz a hivatalos oldalán, bővebben pedig a rajongói oldalán). :) Komolyra fordítva a szót: a díjat most a legjobb _új_ előadó kategóriában kapta meg, ami szerintem összeegyeztethető azzal, hogy kb. egy éve ismeri a nagyközönség! Ezzel most nem téged akarlak meggyőzni, hanem nem szeretném azt, hogy akik olvassák a hozzászólásodat azt gondolják, hogy amit leírtál az Lolára is igaz.
Erisz 2006.06.07. 21:06 • [5]
Sziasztok!
Én a Tokio Hotelről érdeklődnék. Volt valaki a Cometen, és látta-e őket élőben? Ha igen, szeretnék bővebb információt a dologról. Milyenek voltak? Stb. Előre is köszönöm!
schmidthoffer 2006.06.07. 18:18 • [4]
O.K. valóban kissé cinikus voltam. Az van, hogy nem bírom, ha valakiből egy röpke év alatt a közönség soraiban csápoló tinilányból díjesővel elárasztott sztárt faragnak. Ez nem életszerű, viszont nagyon felfújt dolog. Persze manapság minden rohamtempóban zajlik: még megismerni sincs időnk a "nagy sztárt", de már eltűnik. Speciel nem Loláról írok itt, de általánosságban ez a véleményem erről a "Megasztár-jelenségről". Sajnos a Lola nagy nótáját nem tartom jó zenének, az általa énekelt világslágert meg már mások is elénekelték több ízben - tehát ez se akkora durr. A csaj nem ronda. Mást nem tudok ehhez hozzáfűzni. Nyilván nem egy életműdíjról volt itt szó.
Vitába nem szállok - bár a vita fogalma éppen azért alakulhatott ki, mert mindenkinek más a véleménye (képzeld, ha mind ugyanazt gondolnánk... :-)
2006.06.06. 14:24 • [3]
Nagyon jó lenne, ha így lenne, ahogy Te leírtad. :)
Nah, de félre a tréfával. Én ezt így gondolom, és ezt le is írtam. Ha Te máshogy gondolod, akkor ezt le is írhatod, hiszen azért születnek a topicok.
Vitába szállni felesleges, hiszen minden vélemény más...

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még