2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A rúzs nem vérrel kezd a Roxx 69
Romantikus dalból humoros klipet készített a Roxx69
Roxx 69 netes klippremier a Zene.hu-n ma délután
A ROXX69 is pályára lép az amerikai-foci fináléban!
Önként vonult börtönbe a Roxx69 - képek az eseményről
Képgalériák
Képek a buliról
Kapcsolódó Kiadványok
Roxx69: A rúzs nem vér
Kapcsolatok
Roxx69

A szünetben sem unatkoztak a nézők

Mi kell egy minden igény kielégítő programhoz? – Csinos lányok, kemény legények, fülbemászó rockzene, + még néhány jó poén és szomjoltásnak néhány – nekem természetesen alkoholmentes - sör. Ezekből egyik sem hiányzott az idei Hungarian Bowl döntőjében, amit július 1-én tartottak, Budapesten.

A győri Sharks és a debreceni Gladiators csapatai gondoskodtak a betonkemény férfiakról és pom-pomos lányokról. A végig nagyon feszült hangulatú, izgalmas jeleneteket hozó fináléban – 7-6 arányban – a győri cápák diadalmaskodtak, megszerezve ezzel a bajnoki aranyérmet. Nem panaszkodom izgalmas sportág ez, csak az a bajom vele, hogy mindig akkor történt valami érdekes, amikor éppen a sörömet kortyoltam.

A találkozó felvezetése látványos Harley Davidson-felvonulással indult, melynek keretében 25 vad motoros gurult be a pályára. A férfias sportág résztvevői füstbombával és tűzijátékkal megfűszerezett show közben léptek a kűzdőtérre.

 Nézd meg galériánkat. Klikk a képre!

Eseményekben gazdag két negyed után vonultak pihenőre, ám a publikum ekkor sem maradt keménység nélkül, erről a Roxx 69 gondoskodott. A szünetben Kelemen Tamás vezette csapat akár a tengerentúli sportág szépségeiből is tarthatott volna egy bemutatót, de ők inkább azt választották, hogy saját pályájukon, a színpadon lépnek fel és a tojáslabda helyett a kemény ritmusokkal pörgetik fel a közönséget.

A pálya mellett kialakított fellépőhelyen már dalra készen vártak a zenészek, de a zenekar énekese még sehol. Biztosan késik – gondolták sokan, de miután ez eszükbe jutott már is egy gyönyörű, a mérkőzés hangulatához tökéletesen illeszkedő Harleyval megérkezett Székelyhídi Balázs, a zenekar énekfelelőse. Ugrás fel a színpadra és kezdődött is a pörgős műsor első száma a Billy Idol - Rebel Yell, amit a közönség ülve hallgatott végig. A produkcióban komoly nehézséget jelentett, hogy a színpad és a nézőtér között körülbelül 80 méter távolság volt, így egy kis idő kellett, míg beindultak a zenére a szurkolók. Ebben a „Ha tiltod”, a „Sztárgyár Rt”, a „Várj” dalok sokat segítettek, zárásként a „Jel” című sláger következett. A produkciót – Székelyhídi remek hangulatteremtő képességének is köszönhetően - a közönség elismerő tapssal jutalmazta.

Árpa Attilának tetszett a roxxzene"

– A félidei műsor hozzátartozik a játékhoz. A Roxx 69 és az általuk játszott rockzene tökéletes illeszkedik ehhez. Sajnos fentről nem minden dalukat hallottam, de ettől függetlenül színvonalas produkciót nyújtottak a fiúk – értékelte a látottakat és hallottakat Árpa Attila, a szövetség alelnöke, aki az együttes tagjaival örömmel vett részt a díjátadást követő fotózáson. ( - A Zene.hu interjút készített az ismert emberrel, amit hamarosan olvashattok lapunkban. - Szerk.)

Ezt követően egy remek afterpartyval zártuk az eseményt, ahol a játékosokkal, szurkolókkal és a zenészekkel együtt megünnepeltük az estét. Itt összefutottam a Picasso Branch-ből megismert Ricky-vel, aki ízelítőt adott a mulatás tudományából. Elárulom, sokat tanultam tőle.

- Bíró Zsolt -

[2006.07.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még