2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A szünetben sem unatkoztak a nézők
Képgalériák
Képek a ROXX69 klipforgatásról
Kapcsolódó Kiadványok
Roxx69: A rúzs nem vér
Kapcsolatok
Roxx69

Romantikus dalból humoros klipet készített a Roxx69

A Jel című bemutatkozó dal után a közelmúltban jelentkezett első nagylemezével a ROXX69. A fiúk Rúzs nem vér albumáról a „Meghalnék érted” című felvételhez készült klipet a napokban forgatták le.

A romantikus hangvételű dal ellentéteként humoros klip készült Indián és csapata közreműködésével. Klipben sztoris jeleneteket és zenekari képeket egyaránt látunk.

A forgatás helyszíne egy modern luxusház volt. A történet egy rockbuli másnapjának reggelén kezdődik. Látjuk, ahogy a még jelenlévők különböző helyeken, s helyzetekben ébredeznek, vagy csak kimerülten lézengenek a kert, s a lakás különböző területein. Mindenki kissé le van amortizálva, nyűgös, fáradt, másnapos.

A főhős fizikailag van jelen

A jól sikerült összejövetel házigazdája a zenekar frontembere, Székelyhídi Balázs álmosan járkál a lakásban fehér, lángoló Roxx 69-es logóval díszített fürdőköpenyben, csízmában és kalapban. Minden nyugodt egyedül Balázs barátnője hisztizik. Innentől kezdve a főszereplő csak fizikailag van jelen, mert legbelül egy plátói kapcsolatról álmodozik. Ennek érzékeltetésére a jelenetek nagy részét lassítva használják, hogy képileg még jobban alátámasszák a nyugalmi állapot hangulatát.

A következő képsorozatban Balázs énekelve sétál a lakásban, s a kertben, mindenről a plátói nő jut az eszébe, leginkább amikor meglátja az állandóan elégedetlenkedő hisztis csaját. A masszírozós és fürdőzős jelenetekben kávéscsészét és motort látunk, amely tárgyak ismét álmai nőjét juttatják hősünk eszébe.

A lakás és a kert részein feltűnnek a Jel című, első klip jellegzetes jelképei; a tűz gomolygás a tv-ben, a nagy Roxx69-es felirat és a lángnyelves kalap. A klip végére az aktuális csaj felbőszülve kirohan s elhagyja a lakást, de ugyanebben a pillanatban a kert kapunál feltűnik a „nagy” Ő, és lassítva egymás felé rohannak. A klipnek ez a záróképe, mely nem egyértelmű, hogy álom vagy valóság.

A kis sztorit humorossá teszi, hogy álmai hercegnője, egy magas és igen duci lány, akinek megjelenése, külleme, mozgása mind mulatságos.

További kulisszatitok, hogy a zenekari képek a kertben készültek egy lyukacsos díszlet falakkal körbezárt területen. Az esti felvételeken a világításhoz robotlámpákat s ködgépet is használtak.

Szavazz a Roxx69-re!

Idekapcsolódó hír, hogy a Roxx 69 zenekar - az Év magyar felfedezettje kategóriában - bekerült a 2006-os Bravo Otto-díj jelöltjei közé. A zenebarátok június 8 - 22. között a www.bravo.hu/otto weblapon, illetve a magazin június 8-án megjelent számában található szavazólapon adhatják le voksaikat.

- Bíró Zsolt -

[2006.06.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még