2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Érdekességek Christina Aguilera újdonságáról
Kapcsolódó Kiadványok
Christina Aguilera: Back To Basics
Kapcsolatok
Christina Aguilera
Sony Music

Új lemezzel jelentkezik a megasztár

Christina Aguilera 2006 nyarán szokásához híven ismét egyik napról a másikra került újra a figyelem középpontjába. "Ain't No Other Man" című vadonatúj dalát nemrég mutatták be a rádiók és a zenecsatornák, köztük természetesen a magyar zenetévé is.

Az énekesnő harmadik angol nyelvű stúdióalbuma, a "Back to Basics" augusztus 14-én lát napvilágot, amelyen - ahogyan arról a cím is árulkodik - a hölgy visszatér a gyökerekhez, és az őt inspiráló zenei stílus nagyjai előtt tiszteleg új, 23 dalt tartalmazó anyagával.

Az album az 1920-as, '30-as, '40-es évekbeli vintage jazz, soul és blues világába repíti vissza a hallgatót egy nagyon leleményes stílus keretein belül, mellyel Christina egy teljesen új, nyers hangzást teremtett meg 2006-ban. A "Back to Basics" című duplaalbum elkészítése során a popcsillag újra együtt dolgozott Linda Perry-vel, valamint Mark Ronson és - új producerként - DJ Premier (Jay-Z, Notorious B.I.G., Mos Def) is a közreműködők között szerepelt.

"Ez egy olyan album, amely egészen kötött, konkrét elképzeléseket tartalmaz. Alapjául olyan híres előadók szolgáltak, mint Billie Holiday, Otis Redding, Etta James és Ella Fitzgerald, akiknek a zenéje a legnagyobb kedvenceim közé tartozott, amikor még kislány voltam" - mondja Christina elöljáróban a nyár végén a boltok polcaira kerülő korongról.

Az első kislemez, a szexi és forró ritmusú "Ain't No Other Man" - melynek producerei a már említett DJ Premier és Charles Roane - június 12-én látott napvilágot, ám világpremierjére már június 8-án sor került az MTV Movie Awardson. Azóta a dal - az eltelt idő rövidsége ellenére - óriási sikereket és kiemelkedő slágerlistás pozíciókat, lenyűgöző eredményeket tudhat magáénak.

A nótához készült klipet május első napjaiban forgatták Los Angelesben. Az iTunes video chartjára azonnal vezető pozícióban berobbanó kisfilmben az énekesnőt immár második "szerepében" láthatjuk: a korábbi, igazán szexi X-Tinát ezúttal "retro énje", a Marilyn Monroe-t idéző Baby Jane-karakter váltja fel.

További izgalmas információ a dallal kapcsolatban, hogy máris készül a remix single, amelyen extra rapbetétek hallhatók az Outkast-tag Big Boi jóvoltából, valamint a remixek sorában ott lesz majd Junior Vasquez újrakevert verziója is.

- Sony BMG -

[2006.07.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még