2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A zenekar hivatalos honlapja
Kapcsolódó cikkek
Rock döntő
Kapcsolatok
Lovegun
Legnépszerűbb csengőhangok

Lovegun - Valami elindult...

Valami készülőben van a magyar rock piac háza táján. Valami friss, dinamikus és 100%-ig élő! A zenekar Love Street néven alakult 2004 végén, de a végleges formáció 2006 márciusában állt fel, amikor a tagok úgy döntöttek, hogy a megújult bandának új nevet adnak, így lett Lovegun.

Az együttes a Kiss 1977-es "Love Gun" című albumáról kapta a nevét, amely egyfajta tiszteletadás a rock nagyjai előtt. A zenekar első slágeréhez, amely a "Rómeó" címet viseli, egy klip is készült, amit már játszik a magyar zenetévé - a dalt pedig számos rádió műsorára tűzte már, ám természetesen a csapat hivatalos honlapján is elérhető a felvétel.

A klipről
Az első dal könnyen emészthető zenei hangvételéhez egy elég irónikus szöveg társul, ami a társadalmunk egyes rétegeinek kifigurázása. Ezért az ének stílusát is és a klipet is flegmára vették. Image-klip helyett egy jó kis sztorit kanyarítottak, amit ha valaki megnéz, elég jót fog mulatni. Talán még azok is, akik az egyes szereplők személyiségében magukra ismernek.

Ezt a felvételt és a hozzátartozó klipet igazán szórakoztatóvá akarták tenni, és a forgatás alatt ők is rengeteget röhögtünk, főleg azon a színészen, aki egy undorító gazdag fazont alakít, s pénzzel próbálja megvenni magának a csajokat. Persze ez nem mindig sikerül neki, és esetükben Noa a végén még meg is próbálja verni a tapizási próbálkozásai miatt. Lali alig bírja visszafogni.

A srácok a nyárra egy igazi nagy meglepetéssel készülnek. Elkészült egy új nóta "Megint 1 még 1 nyár" címmel, és az ehhez kapcsolódó videoklip előkészületei is már javában folynak.

Megint 1 még 1 nyár
A nyárról szóló szám egy igazi áttörés lesz. Egészen új, modern, elektromos és kemény rock hangzást kapott a nóta. A magyar tengernél zajló üdülőfílinget hozzák, ami nélkül nincs is igazi magyar nyár. A kliphez most gyűjtik az ötleteket, mert elég újszerűnek kellene lennie ahhoz, hogy a dalt igazán jól alátámassza.

Egy rockzenekar csak akkor van igazán elemében, ha a tagjai a színpadon állhatnak és élő koncerteket zúzhatnak, ahol a saját dalaik mellet jó pár világslágert is játszanak, de szigorúan a saját átdolgozásukban. Például az ABBA zenekar dalait rock és punk feldolgozásban, és még sorolhatnánk. Ezenkívül dolgoznak már a nagylemezen is, ami ősszel fog megjeleni.

- Cool & Fress Média -

[2006.07.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még