2024. május 6. | hétfő | Ivett, Frida nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A musical websiteja
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

EXKLUZÍV - Újabb klippel rukkol elő a Casanova Night Musical csapata

A Belém bújt a kisördög c. dal egyre feljebb és feljebb kerül a játszási listákon, így talán nem meglepő, hogy az alkotók újabb videoklipet készítenek a Night Musical zenei anyagából.

A darab honlapján található szavazás alapján a legtöbben A fény és egy árnyék című dal mellett döntöttek. Az alkotók pedig fejet hajtanak a rajongók választása előtt, így a következő videoklipet Vágó Zsuzsi és Szemenyei János előadásában láthatjuk majd. A klip forgatókönyve már készül, igazi filmes, „Fellini” hangulatú video készül majd, minden bizonnyal Indián kezei által.

Az ősz közepén debütáló klip elsősorban várhatóan a musical-rajongók szívét dobogtatja majd meg, hiszen előadói a szakma által is igen ismert és elismert musicalszínészek.

Szemenyei Jani tizenhárom évesen szerepelt először a Légy jó Mindhalálig c. musicalben és más gyermekdarabokban. A veszprémi színház Sztárcsinálók című produkciójával fellépett a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is, de más darabokkal is bejárta már a fél országot. Az Operettszínház Hello, igen! és a Madách Színház Volt egyszer egy csapat című előadásában is látható. Zalaegerszegen prózai darabokban szerepelt, többek között Ibsen: A fiatalok szövetsége című vígjátékában. Jani a Casanova Night Musicalban Kölyök szerepét alakítja, aki Alessia szerelméért epekedik. A színész egyébként Casanova „tanítványához” híven a civil életben is hisz az igaz szerelemben.

A szelíd, hamvas, tiszta lelkű Alessiát alakító Vágó Zsuzsi öt éve jött Budapestre, az Operettszínház és Toldi Mária közös stúdiójában végzett. Először a Piccolo Színházban, a Rent című musicalben tűnt fel, majd az Ilyenek voltunkban alakította Kováts Krisztát és Bódy Magdit. Az István, a király című rockoperával résztvett egy háromhetes amerikai turnén Erika, Koppány lánya szerepében. Jelenleg - többek között - a Madách Színházban látható a Volt egyszer egy csapat című musicalben, az Operettszínház Rudolf című új produkciójában pedig a főszerepet játssza. A Casanova Night Musicalben első szerelme Casanova fiatal barátja, a Kölyök. Kettejük plátói kapcsolata – és közös duettjük – fontos eleme a musicalnek.

A night musical alkotói a bemutatóig még legalább két videoklipet terveznek.

„A darab egyszerre musical-es és modern, így az első populárisabb, modernebb klip sikerén felbuzdulva, most a rajongók kérésének szerettünk volna kedvezni, ezért egy, Magyarországon igencsak ritka, musicalesebb videót készítünk most. A következő klipről már ismét az alkotók döntenek majd és - ha minden jól megy akár - még az idén az is elkészül.” - mondta a Zene.hu kérdésére Perjés Péter, a Casanova Night Musical írója, producere.

- Bíró Zsolt -

[2006.08.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még