2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Paris Hilton, a sztárénekesnő?
Felnőtteknek való, ezért betiltották a Paris Hilton klipet
Kapcsolódó Kiadványok
Paris Hilton: Paris
Kapcsolatok
Paris Hilton
Legnépszerűbb csengőhangok

Paris Hilton elindult a popzene rögös útján

Paris Hilton hotelörökös, filmsztár, valóságshow-sztár, modellkedik, már jelent meg könyve, van saját parfümje, divatikon. Mindezek mellé augusztus 22-án a popsztár jelzőt is odateheti, a „Paris Hilton” című albumának megjelenésével, amelyből hamarosan induló játékunkban Te is nyerhetsz egy példányt.

Ahhoz, hogy már eleve is jól táncolható popzenéje még jobb legyen, Hilton több remek producerrel dolgozott együtt, például a hip-hop legjobb slágergyártója, Scott Storch (50 Cent, Beyoncé), Jonathan Rotem (Rihanna) és Dr. Luke (Pink, Kelly Clarkson). Ezen felül még olyan neves dalírókkal dolgozott, mint Kara DioGuardi (Gwen Stefani, Christina Aguilera, Ashlee Simpson), Billy Steinberg (Madonna, Cyndi Lauper), és Sheppard Solomon (Natalie Imbruglia)

Az egy év alatt Miamiben és Los Angelesben felvett albumot a Grammy-díj nyertes hangmérnökök, Tony Maserati (Black-Eyed Peas, Beyoncé) és Serban Ghenea (Kelly Clarkson, Justin Timberlake, Pink) keverték.

Példaképei ihlették Parist

A komoly, "Stars Are Blind”-című slágertől kezdve a klubzenei „Turn It Up”-on át a fülbemászó „I Want You”-ig Hilton első albumán mindenhol meg lehet találni példaképeinek - Madonna, Gwen Stefani, és a Blondie-ból Deborah Harry - befolyását. Paris Hilton az új albumán átdolgozta Rod Stewart diszkózenei klasszikusát, a „Do Ya Think I’m Sexy”-t, tipikus macskaszerű hangjával.

„Mókás zene”, mondta még áprilisban DioGuardi a The Los Angeles Times-nak. „ Táncolható, jó ritmusokkal. Nagyon édes hangja van. Pontosan úgy hangzik, mint amit Paristól szeretnénk hallani.” A másik producer, Storch ehhez hozzátette, hogy egészen jó a zenei tehetsége. A ritmusérzéke sokkal jobb, mint sok embernek, akikkel korábban dolgozott.

A „Stars Are Blind” hivatalosan június 5-én jelent meg, de néhány nappal korábban az egyik ismert rádióadón már kiszivárogtatták. A szám a Yahoo! Music legtöbbet letöltött felvétele volt és jelenleg az USÁ-ban több mint 260 rádió játssza.

Forró hangulatú sláger

Az igencsak forró hangulatú, a „Stars Are Blind” cimű slágerhez készített, videót az elismert rendező, Chris Applebaum készítette, aki többek között Rihanna „S.O.S”-éhez forgatott videókat. A klipben Hilton flörtöl a fotóssal egy fényképezés alatt, majd a fényképész Porschéjével a strandra hajt.

Nyerd meg az albumot!

Hamarosan induló játékunkban 2 darab Paris Hilton hasonló címet viselő albumát sorsoljuk ki. Figyeld a Zene.hu-t! A részletekkel hamarosan jelentkezünk!

- bíró - patrick -

[2006.08.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még