2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Stone Sour megvált dobosától
Kapcsolódó Kiadványok
Stone Sour: Come What(Ever) May
Kapcsolatok
Stone Sour
Legnépszerűbb csengőhangok

Új maxi és klip a Stone Sourtól

A Stone Sour csapata egy új maxival és videóklippel jött ki a napokban: a „Through Glass” a július utolsó napján boltokba került második stúdióalbumuk, a "Come What(ever) May" legfrissebb kimásolt dala, mely egy teljesen új oldaláról mutatja be a bandát és énekesüket Corey Taylort.

A "Through Glass" egy jóval visszafogottabb, lassú szerzemény, mely Corey Taylor agyából pattant ki egy szabadnapján a Music TV műsorát figyelve: a dal szövege arra a látványvilágra és műemberekre utal, akiket nap mint nap a Music TV-n láthatunk. A dalhoz készült zseniális videóklip is tökéletesen visszaadja ezt az amerikai mézes-mázos sztárvilágot, és az emögött rejlő ürességet.

A dal egyébként már az USA-ban tarol az összes meghatározó rock listán, jelenleg a #1 helyen szerepel, így ez az első maxi a Stone Sour életében, amely a toplista legtetejére küzdötte fel magát.

A legjobb helyezésük eddig a ’Bother’ című dalukkal volt, ami a 4. helyig kapaszkodott fel a rádiós listákon. De nemcsak a ’Through Glass’, hanem maga az új korong is óriási sikernek örvend: az amerikai Billboard 200-as eladási listáján azonnal a # 4. helyen nyitott, sőt mai napig a top20-an szerepel.

Csak az első héten 80.786 példány talált gazdára az albumból az Egyesült Államokban – ami háromszor több mint az előző albumuk eladási adata - , mostanáig pedig közel 200 ezer ment el a korongból.

Az album producere az a Nick Raskulinecz volt, aki a Foo Fighters vagy a Velvet Revolver lemezeinél bábáskodott.

A banda jelenleg a Korn, a Deftones és a Flyleaf társaságában a Family Values turnéval utazza be az amerikai kontinenst, amit ősszel egyébként egy európai turné követ, mely dátumjai közül a hozzánk legközelebbi Bécsben lesz: október 28-án az osztrák fővárosban koncerteznek.

Magyar fellépésről ezidáig nem érkezett információ, de folyamatosan bővül a koncertlista, így még bizakodhatnak a banda rajongói, ha már idén egyszer az Alice In Chains-zel közös budapesti koncertjük elmaradt.

Corey Taylor jelenleg a rock szcéna egyik legmarkánsabb előadójának és frontemberének számít, a nagyközönség főként a Grammy-díjas metálbanda, a Slipknot énekeseként ismerhetette meg. Szintén zenekari társa James Root is a Slipknotból lehet ismerős, de tagjaik sorába tartozik Shawn Economaki basszusgitáros, Josh Rand gitáros és a volt Soulfly-dobos, Roy Mayorga is.

[2006.09.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még