2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
DJ Páz szerint Elmúlik minden
Harmonikát használ az ismert lemezlovas
Súlyos balesetet szenvedett az ismert DJ
Képgalériák
Képek DJ Páz ajaki fellépéséről
Kapcsolatok
DJ Páz
DJ Suda

A népszerű DJ meglepte a közönséget

Játszanál valami jobb zenét? Többek mellett ez is szerepelt azon a papíron, amit DJ Páz kapott az egyik kritikus hölgyvendégtől péntek este. Meglepetés volt a javából, hisz szerintünk minden vendég jól érezte magát a szett alatt, sőt ketten olyannyira bepörögtek a pörgős ritmusoktól, hogy egy villám boxmeccsnek is szemtanúi voltunk. A klubban szokatlan jeleneteknek a biztonságiak vettetek véget, majd a bulié lett a főszerep. Ebben ajándékzuhatagot és az italo disco legjobb dalait kapta a szépszámú vendégsereg.

Tizenegy óra előtt néhány perccel személyautóval érkeztünk. Rövid keresést követően a burkolattal borított parkolóban állítottuk le a járművet. Az épületbe lépve, szemetgyönyörködtető látvány és tiszta környezet fogadott minket. Belül impozáns oszlopokkal és falfestményekkel találtuk szemben magunkat. Gyors terepszemlénk egy bunyóval záródott, amelyben két túlsúlyos srác ily módon próbált megoldani egy vitás kérdést. Végül, mielőtt a villámcsatában végeredményt hirdettek volna a security megoldotta a kérdést: többszöri próbálkozásra sikerült kitessékelni a megvadult szórakozókat.

Közben a hely rezidense, DJ Suda pörgette a jobbnál jobb zenéket, megteremtve ezzel az est alaphangulatát. Remekül sikerült, így az est sztárvendége nem sokkal éjfél után remekül „előmelegített” partizók előtt kezdte el két órás programját.Páz szettje elején picit idegesen pakolta a lemezeket és enyhén remegő hangon köszöntötte a közönséget. Elmondta, hogy a lemezjátszóknál DJ Páz játszik, nehogy a laikus bulizók összekeverjék Náksi Attilával vagy esetleg Spigiboy-jal. A rövid információs blokkot követően, a közönség elkezdett pörögni a zenére, lassan megtelt a tánctér, amitől a megfigyelt személyünk megnyugodott.

Jöhettek a zenék szép libasorban, hallhattuk Heliac slágerét a More On-t, Pakito Moving On Stereo-ját, Prezico Survivorja is elhangzott. DJ Páz Grouve-itjának 2006-os verziója is >sikert aratott a vendégek jelentős részénél. Néhányan azonban elégedetlenek voltak a kínálattal. Egy lány ennek hangot adva papirost nyújtott át a lemezlovasnak, amit csak azért szereztünk meg, hogy pontosan idézhessük az észrevételt: – Ne haragudj, de játszanál valami jobb zenét? Elhiszem, hogy itt „ilyen” zenére van igény, amit most adsz, DE mi igényesebb zenére vágyunk. Köszi!

Természetesen magyar slágerek is színesítették a programot. Hallhattunk Josh feat Jutta Vár ránk az ismeretlen című slágerét és Páz saját dala az Elmúlik minden is felcsendült.

Zene mellé meglepetés ajándék


Érdekes módon a lemezlovas nemcsak a jó zenékkel lepte meg a közönséget, hanem különböző hangulatfokozó ajándékokkal is kedveskedett. Sláger volt a világító rúd, a discospult közelében lévők közül a legjobban táncolók Páz remixeket és dalokat tartalmazó válogatás CD-t kaptak ajándékba.

A bulizók elégedettek voltak, az ajándékokat elfogytak, letelt Páz két órája, majd DJ Suda elhúzta az utolsó nótákat. A bulizók szépen hazament és ugyanezt tette a vendéglemezlovas is, akire még ezen a napon két buli várt.

- Bíró Zsolt -

[2006.09.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még