2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Film készül Jimmyről - Zámbó Árpy lesz a főszereplő?
Képgalériák
Jimmy emlékdíjátadó
Kapcsolatok
Palcsó Tamás
Kandech Evelyne
St. Martin
Zámbó "Jimmy" Imre
Som Lajos

Zámbó Jimmy emlékdíj átadó koncert

Szombat este a Csepeli Munkásotthonban rendezték az ötödik Zámbó Jimmy emlékdíj átadó gálát, ahol több neves előadó és fiatal tehetség lépett színpadra.

Szombaton este megtelt a Csepeli munkásotthon a műfaj és Zámbó Jimmy tisztelőivel, akik egyrészről a királyra Jimmyre emlékeztek a családdal, valamint nagy szeretettel hallgatták az ott fellépő művészeket, akik közül többen már évtizedek óta koptatják a színpadok deszkáit, de ott voltak a friss tehetségkutató versenyek szereplői is, akik csak nem rég kezdték pályájukat.

Felléptek többek között:  Palcsó Tamás, Bódi Csabi és Notár Mary, Románcok, Nagy Edmund, Zámbó Árpy és a Zámbó Band, Maros Gábor, Gáspár Laci, Kandech Evelin, Poór Péter, Dr Komáromi István, Liska János, St Martin és még sokan mások.

A hangulat fergeteges volt a színpadon, de a színfalak mögött is, ahol több sztárral is volt szerencsénk találkozni. Az élet furcsasága, hogy például Kandech Evelinnel, előző éjszaka kedves barátom születésnapi buliján is találkoztam, vagy például Both Zoli, aki állatbefogóként lett ismert a médiában, most pedig a Zámbó Band-et erősítette.

Mivel Som Lajossal mentem a díjátadóra nagy öröm volt számomra látni, hogy mennyi szeretet vette körül a Professzort, mindenki megölelte közös fotókat készítettek vele és a háttérben mindenki mesélten telefonon a nagy hírt itt a Lajos a Som Lajos és milyen jól néz ki. Fantasztikus volt a vip büfé is ahol mangalicából készült ételeket kóstolhattunk meg disznósajtot, kolbászt, tepertőt és főtt húsokat.

Visszatérve a koncertre: sorban érkeztek a fellépők és elérkezett a pillanat amikor Bódi Csabi és Notár Mary fellépése után átadták a Jimmy szobrot a két fiatal és tehetséges előadónak, akik a díj alapítói szerint legjobban képviselik azt a szellemiséget és profizmust ami Jimmyre is jellemző volt, és valóban a közönség is őket jutalmazta a legnagyobb tapsviharral, sőt még Jimmy édesanyja is felállva tapsolta meg a két előadót.

A fellépők sorából, betegsége miatt hiányzott Orbán Józsi, aki így nem tudott eljönni erre a gálára. A koncert hajnalig tartott, ahol a szünetben még üdítővel, pogácsával és sós süteményekkel is megvendégelték a közönséget.

-BK-

[2006.09.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még