2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Dj Smith (Kovács András)
Markanera
Legnépszerűbb csengőhangok

Markanera köztünk jár

Több tucat nagylemez és mix viseli keze nyomát, neve ott virít - néhol álnéven, míg máskor polgári nevén - számos arany, és platinalemezen.

Olyan előadóknak segített eljutni még szélesebb hallgatói rétegekhez, mint Emilio, Krisz Rudi, Edvin Marton, Vision, Palcsó Tamás, Ketten, Fortissimo…

Sokszínűsége, és elképesztő zenei „megfejtései” gazdagítottak már színházi műveket, komolyzenei produkciókat,.. Popzenétől a folklórig, trance-től az eklektikuson át a komolyzenéig…-mindenütt hozta a félreismerhetetlen stílust az új korszak hangzását.

Csak mostanában halljuk a nevet… Markanera! A mohóbb zenerajongók ugyan már lecsaphattak a kóstolóba szánt Love you című kislemezre, mely még csak a kezdet volt! Egy gondosan előkészített, hosszú-hosszú utazás első, apró lépése!

2004-ben fedezte fel Nita személyében a szerző azt az embert, kinek hangjával, zenei világával, szöveg világával, s varázserejével végre megvalósíthatta azt az elképzelést, amit oly régóta tervezgetett.

2005-ben Markanera, Nitával elnyert egy pályázatot Romában ahol a Miss European Union szépségverseny koronázási dalának és egyben főcím dalának a szerzői. Fergeteges elismerést kapott a dal és több ezer ember szívét dobogtatta meg.

Egy angol nyelvű, minden hangjában emberközeli, nemzetközi piacra kész profi produkció, „ami valami megfoghatatlan jóérzést közvetít”!

2006 nyarán DjSmiths-el megalkották a Watching the sun goes down című dalt, mely a várható sikereket is felülmúlva robbantott.

A Roxy rádió kiemelt figyelemmel, büszkén játssza rotációban a dal latin verzióját. Természetesen videoklip is készült, ami -hasonlóan a zenéhez- sokakat meglepett igényességével, letisztult szépségével.

Smiths-el hosszútávra terveznek és mivel örömmel teli munka volt a Watching the sun goes down , ezért úgy döntöttek, hogy készítenek még közösen további dalokat amiket természetesen igyekeznek majd mihamarabb eljuttatni a hallgatók füleibe.

- CLS -

[2006.09.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még