2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Puff Daddy

Diddy különleges lemezzel rukkol elő

Diddy - egykori Puff Daddy - az elmúlt másfél évben keményen dolgozott új albumán, ami október 17-én jelenik meg "Press Play" címen!

Az album tükrözni fogja azt, ahol Diddy élete éppen tart. Ő, és kedvese Kim Porter ikreket várnak, és ez Diddy életszemléletét is nagyban megváltoztatta. "Nem írhatok most olyan lemezt, amitől lövöldözni támad kedved. Sebezhető album lesz ez, ami azért készül, hogy jól érezd magad tőle." - mondja Sean. A "Press Play" az R&B, a soul, a hip-hop és az élő zene keveréke, ahogy Diddy hívja: "hip-hop soul".

A lemezen több vendég-producer és előadó is szerepel, mint pl. Kanye West, Pharrel, Will.i.am, Mario Winans, Just Blaze, a Pussycat Dolls-os Nicole Scherzinger (ő konkrétan az első kislemez-dalban, a "Come to me"-ben működik közre), Jack Knight, Christina Aguilera, Big Boi, Chiara, Scar, Timbaland, Twista, Shawnna, Nas, Cee-Lo, Mika Lett, Keri, Brandy, Keyshia Cole, Jamie Foxx és Combs pártfogoltja és régi "harcostársa", Mary J. Blige. A lemez különlegessége, hogy először hallhatjuk Diddyt énekelni, mégpedig a Keyshia Cole-lal közös duettben, a "Last Night"-ban.

Az albumkészítés ideje alatt Diddy rengeteget utazott, bejárta a világ dance klubjait, figyelte olyan DJ-k munkásságát, mint pl. Ferry Corsten, aki a világ 10 Top DJ-jének egyike, és gyűjtötte az ötleteket. Ebből az élményből születtek olyan dalok, mint pl. a "Get off", ami egy funk-soul groove-okon alapuló dal, olyan mintha space-age jazz találkozna James Brown-nal a táncparketten. "Azt szeretném, ha az emberek beraknák a lemezt, megnyomnák a play-gombot, ahogy a lemez címe mondja, és együltükben végighallgatnák." - mondja Combs.

Komolyan veszi a kapcsolatot a rajongóival

Diddy egyike azoknak a sztároknak, akik komolyan veszik a kapcsolatot a rajongóikkal. Ennek manapság fontos eleme lett a myspace portál, ahol egyre több zenész működtet saját oldal. Diddy több, mint 380.000 "baráttal" rendelkezik, és személyesen tartja a kapcsolatot a tagokkal. "A múltkor például elkérte a tagok telefonszámát. Az emberek nem hittek neki, hogy ő van a vonalban, amikor elkezdte felhívni őket!" - mondja nevetve Julie Greenwald, az Atlantic Records Group elnöke.

És hogy mit vár Diddy az új albumtól? Azt mondja, szeretné, ha úgy működne, mint egy rock album. Vagyis 2 év kifutás, rengeteg kislemez, lassú eladás-növekedés....vagyis pont fordítva, mint egy átlag hip-hop albumnál lenni szokott, amelyek magasra repülnek az első pár hétben, aztán el is tűnnek a süllyesztőben. Ezt látszik alátámasztani, hogy az első kislemez, a "Come to me" a 30. helyen nyitott a Billboard TOP 100-as listáján.

(Warner Music)

[2006.10.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még