2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Bob Sinclar rekordokat döntöget
Bob Sinclar Budapestre jön!
Csalódást okozott Bob Sinclar
Kapcsolódó Kiadványok
Bob Sinclar: Rock This Party!
Bob Sinclar: Western Dream
Kapcsolatok
Bob Sinclar
Kapcsolódó események
Bob Sinclar
[2006. október 19.
csütörtök 21:00]

Bob Sinclar tarol Magyarországon

Kevés olyan előadó van, akár kishazánkban, akár a nemzetközi élbolyban, aki hónapok óta szinte kirobbanthatatlan a listák éléről: Bob Sinclarről elmúlt egy éves sikersorozata után ez maximálisan elmondható.

A francia dj, aki idestova közel egy évtizede a francia party-élet egyik legmeghatározóbb figurája, mégis az elmúlt egy évnek köszönheti ismertségét.

A sikersorozatot a múlt évben megjelentetett ’Love Generation’ maxija kezdte, melyhez a híres The Wailers tagja, Gary Pines kölcsönözte a hangját, immár közel egy esztendeje kitörölhetetlen a nagyobb rádiók playlistjéről, sőt az idei futball világbajnokság hivatalos dala lett, így a ’fütyülős’ dalt Németországtól Japánig Ausztráliától Afrikáig sokan idézhették fel nap mint nap a meccsek alatti drukkolás közben.

Akkor sokan úgy gondolták, hogy Bob Sinclar hirtelen jött sikere kérészéletű lesz, amire hamarosan rá is cáfolt a ’World Hold On’ című dalával, amivel szinte egyidőben látott napvilágot negyedik szerzői albuma Western Dream címmel.

A World Hold On már tökéletes garanciája volt az album sikerének, ami a világon szinte minden lemezeladási listán az első 20-ba bekerült, ami nagyon komoly eredménynek számít egy DJ esetében. Hazánkban is a 23. helyre jutott a MAHASZ Top40-es listáján, amit eddig korábban csak nagyon kevés világhírű dj-nek sikerült elérnie.

A második kimásolt maxi, World Hold On is pár hét alatt a hazai rádiók kedvence lett, a MAHASZ összesített Rádiós listán az 1. helyen zárta az elmúlt hetet, de heteken át vezette a MAHASZ Dance listát, a dobogó legtetejéről pedig csak saját dala, a legfrissebb Bob Sinclar dal, a Rock This Party tudta kiütni.

Így most a hazai hivatalos dance listán két helyet is birtokol a neves francia lemezlovas. Az új dalhoz készült videóklip pedig a hazai zenecsatorna, a VIVA TV legtöbbet játszott videóklipjei között pörög napi szinten.

Bob karrierje csúcspontján érkezik hazánkba napokon belül, október 19-én csütörtökön, amikoris a budapesti éjszakai élet egyik legismertebb klubjában, a Hajógyári szigeten található Studio-ban egy exkluzív három órás szettel örvendezteti meg magyar rajongóit.

- CLS -

[2006.10.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még