2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Bob Sinclar tarol Magyarországon
Kapcsolódó Kiadványok
Bob Sinclar: Rock This Party!
Kapcsolatok
Bob Sinclar
DJ Junior
Dj Bárány (Bárány Attila)

Csalódást okozott Bob Sinclar

Sokszor, sokféleképpen elmeséljük barátainknak mekkora parti volt, hogy itt járt külföldi kedvencünk, hogy milyen hatalmas őrjöngés volt a buliban. De ez nem mindig van így. A rosszul sikerült partik közé sorolható, Bob Sinclar budapesti fellépése.

Az első nagy probléma a partyval kapcsolatban, a reklámozás terén merült fel. Elég szűk réteget tájékoztatott a szervező gárda. Volt egy remix verseny, amivel csak a fiatal feltörekvő tehetségeket és az ő rajongó táborát érték el. A létrehozott fórum is csupa negatív visszajelzéssel volt teli. Nem találkozhattunk sehol egyetlen egy óriásplakáttal sem.

A szervezők első körben úgy ítélték meg, hogy a 10 ezer fő befogadására alkalmas Hungexpo B pavilonja megfelel a rendezvény számára. Már a Paul Van Dyk partyn beigazolódott, hogy Magyarországon, 7000 Ft körüli jegyek beszerzését nem mindenki engedheti meg magának, így az eredeti hely túlságosan nagynak ígérkezett a műsor lebonyolítására, ezért a szervezők egy kisebb helyszínt választottak.

Ha átlátjuk a külföldi viszonylatokat, a következőket tapasztalhatjuk: átlagosan egy buli átszámolva: 8.000 – 15.000 ft-ba kerül. Cserébe ezért a közönség egy éjszaka alatt 4 sztárdj precíz munkáját hallhatja.

Csak a haját igazgatta

Az előbuli hangulatáról Dj Junior és Bárány gondoskodott. Bob Sinclar éjfél után állt a pultba. Igazából semmi mást nem láttam a pultban, mint azt, hogy a haját igazítja számonként és a pulcsiját keverésenként. A szettje sem volt szórakoztató.

Ez a közönségen is érzékelhető volt, mert 1 óra után szépen lassan kezdett kiürülni a hely. Pedig 7 000 Ft-os jegyár mellett valljuk be: szeretünk hajnalig tombolni. A szettje inkább hasonlított egy délutáni rádiós műsorra, amikor csak úgy, egymás után teszünk fel számokat. Ami biztos az, hogy Bárány nagyobb bulit kavart félóra alatt, mint Bob Sinclar 3 órában.

A buli után a sajtó visszhangjára voltam kíváncsi. Ki, mikor, mit mondott a partiról. Elárulom, a partiról - legalábbis eddig - kevés beszámoló jelent meg. Az egyikben egy szépségkirálynőnek titulált egyén mesélt élményeiről. Az ő elmondása szerint azért volt jó a buli, mert megismerhette Bob Sinclar-t. Szerintem hitelesebb lett volna szakértelemmel rendelkező embereket megkérdezni, hogy milyennek érezték a bulit.

[2006.10.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még