2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolatok
Michael Jackson

Jackson átverte rajongóit

Elmaradt Michael Jackson egyszámos koncerje. Egy díjkiosztón lépett volna fel a pop királya, de még egy dal előadására se került sor. A rajongók visszakövetelik a jegyeik árát.

A sztár a World Music Awards díjkiosztó gáláján lépett volna fel, ahol a Thriller c. dalát hallhatták volna a rajongói. Ehelyett Michael csak néhány sort énekelt el egy gyerekkórus társaságában a We Are The World-ből. Sokan csak ezért a fellépésért vették meg a a száz font (40 ezer forint) értékű belépőjegyet.

Az egyik szervező azzal védekezett, hogy Jackson produkciójára azért nem kerülhetett sor, mert túllépték a rendezvény számára kiszabott időkeretet. Így Jackson visszatérése elmaradt, a Thriller-t Chris Brown adta elő.

- nagymester -

[2006.11.20.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
*Jackie* 2006.11.21. 14:21 • [1]
2006-11-20 / MichaelJackson.hu
WMA - Mi történt valójában?
Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Michael Jackson november 15-én a londoni "World Music Awards"-on először átvette a "Diamond Awards"-ot, majd előadott egy részletet a "We Are The World" című számból. Mindezt Chris Brown "Thriller" előadása előzte meg, illetve Jacksont kitüntette a "Guiness World Records" kiadója is, mint minden idők legsikeresebb szórakoztatóját.

A sok pozit eseményből a sajtónak most is sikerült negatív cikkeket gyártani, azonban úgy tűnik ezúttal túlságosan is elvetették a sulykot.

Tegnap az MTV-nek interjút adott Melissa Corken, a WMA alapítója, amiben a következőket nyilatkozta: "Gyerünk, tisztázzuk a dolgokat: Michael eredetileg egy díjat jött átvenni, nem fellépni. Ugyanis még nincs kész az új albuma. A sajtó kezdte el azt terjeszteni, hogy előadja a 'Thriller"-t. Pedig soha nem volt szó arról, hogy előadná ezt. Ez mindig is egy tisztelgésnek volt tervezve Chris Browntól Michael felé. Michaelt nyomasztotta ez a pletyka, azt mondta, hogy a 'Thriller'-t nem tudja megcsinálni ennyi idő alatt, mert már vagy 10 éve nem adta elő. Nem volt készen ekkora fellépésre, de valamivel többet akart tenni, mint egyszerüen csak átvenni egy díjat. Úgy döntött, hogy előad valamennyit a 'We Are The World'-ből."

Tehát a sajtó kitalációja volt csak az, hogy Jackson a "Thriller"-t adja majd elő, és a saját hazugságán felháborodva támadta késöbb a sztárt.

Jackson egyébként a fellépés előtti napokban az amerikai "Access Hollywood" című TV műsornak is megerősítette, hogy a "We Are The World"-öt adja majd elő. Úgy tűnik azonban, hogy a sajtó mindenféleképpen botrányt akart.

"Kétszer lépett fel a WMA-n, de ez sokkal hatalmasabb volt. Soha nem éreztem annyi energiát, mint akkor. Ez egyszerüen csodálatos volt. Több mint 10.000 ember jött össze a világ minden tájáról, hogy lássa őt."- folytatt Corken. A sztár fellépéséről több száz videó felvétel készült, és egyetlen felvételen sem hallható vagy látható az, hogy bárki is kifütyülte volna őt. Éppen ellenkezőleg! A "MichaelJackson.hu utazó csapatának" helyszínen tartózkodó tagjai szerint is éppenhogy minden más sztárt kifütyült a közönség csak a Pop Királyát nem.

A sajtó egy másik állítása szerint a rajongók visszakövetelték a pénzüket csalódottságukban. Azonban ez is álhírnek bizonyult, mivel Julius Just, a WMA hivatalos szóvívője bejelentette, hogy egyetlen panasz vagy követelés sem érkezett hozzájuk.

"Szeretem Michaelt, sokan úgy gondolják, hogy olyan, mint egy díva, pedig nem. Semmit sem követelt. Ő csak egy egyszerü és kedves ember. Csodálatos a bőre és csinos volt a haja. Jól nézett ki."- mondta Corken. A több száz videóval együtt ez is bizonyíték arra, hogy a sajtó ebben a tekintetben is hazudott.

Lindsay Lohan, az est háziasszonya is védelmébe vette Jacksont, és sértőnek érezte a sajtó viselkedését.

"Nem érdekel mit mondanak. Ő Michael Jackson az Isten szerelmére!"- nyilatkozta a színésznő.

Jackson rövid "We Are The World" fellépésével kapcsolatban is kiderült a valós történet. Az esemény egyik főszervezője elárulta, a színfalak mögött valóságos vita folyt arról, hogy ki adja át a díjat a Pop Királynak. Az eredetileg kijelölt Beyonce-t ugyanis mindenféleképpen ki akarta fúrni a jelenlévő Paris Hilton.

A vitának köszönhetően csúszott Jackson fellépése, aki percekkel a zárás előtt lépett színpadra. A zárást a törvények miatt kellett betartani, ugyanis a hatóságok a hatalmas tömeg és a nagy hanghatások miatt egy perccel sem engedették tovább a showt. Így bár rendkívül kellemetlen módon, de egyszerűen ki kellett kapcsolni Jackson mikrofonját. A felvételeken világosan látszik, hogy a sztár még énekelt, amikor a hangja már nem volt hallható. A főszervező szerint a stáb már jóval korábban tudta, hogy problémák lesznek, mert a show közel 45 perces késéssel indult egyébként is.

A sajtó mindenféleképpen botrányt akart. Meg is kapta. Ezt azonban mind lepipálja annak a 10.000 embernek a látványa, akik a helyszínen a jegypénztárnál örjöngve kapkodtak a jegyekért, és akik egész este Jacksont "követelték". A sajtó hazugságai eltörpülnek a több ezer ember őrjöngése mellett, amikor a sztár a színpadra lépett. És egy pletyka sem lehet olyan dühítő, ami felülmúlhatá azt a csodálatos londoni éjszakát, amikor Michael Jackson újra színpadra lépett!

The King Is Back!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még