2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Szeretni nem bonyolult - Megjelent Szolnoki Péter új dala

Szolnoki Péter egy újabb dallal készült. Ezúttal egy fiatal tehetséggel, Gaál Zsófival énekel romantikus duettet.

- Zenészként és énektanárként számomra mindig fontos volt a tehetségek felkarolása és támogatása. Próbálom továbbadni azt a sok jót és bizalmat, amit én kaptam pályám elején az idősebb kollégáimtól. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy bemutathassak egy nagyon tehetséges, sokoldalú fiatal énekes-színésznőt, Gaál Zsófit, aki már nem teljesen ismeretlen a közönség számára, és aki megtisztelt azzal, hogy duettet énekelt velem.
A “Szeretni nem bonyolult” című Duba Gáborral közösen írt dalunkból, családtagjaink főszereplésével és egy rendkívül profi stáb vezényletével varázslatos klipet forgattunk a Festetics-kastélyban - részletezte Szolnoki Péter, aki Gaál Zsófiát kérte fel a közös szerzemény megvalósítására:

- Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy az egyik legkiválóbb zenésszel, Szolnoki Péterrel elkészülhetett a közös duettünk, ami nemcsak azért jelent nagyon sokat, mert gyermekkorom egyik legmeghatározóbb énekesével dolgozhattam együtt, hanem, mert a klipben szereplők rendkívül fontos személyek számomra/számunkra. A mai világban, ahol sok nehézséggel és komoly problémákkal szembesülünk nap mint nap, sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a szeretet, az odafigyelés, a támogatás, az empátia, a megbecsülés, az önzetlenség mennyire szükségszerűek és fontosak az életben, melyek jelentősen megkönnyítik, és szebbé tehetik mindennapjainkat - mondta Gaál Zsófi.

A dal szövegét Duba Gábor írta, akivel már régóta együttműködik Szolnoki Peti, és hoznak létre közösen jobbnál jobb szerzeményeket:

- Egyre bonyolultabb, összetettebb a világ, de elsősorban azért, mert mi azzá tesszük. Pedig az általános értékek - amelyek segítenek eligazodni, segítenek normális emberi módon élni - több ezer éve nem változtak. Bármennyire is felgyorsult körülöttünk minden, ha figyelünk egymásra, ha megértőek, elfogadóak vagyunk, ha engedjük, hogy a szívünk vezessen minket, akkor megtaláljuk a helyünket. Mert lehet, hogy a körülöttünk lévő világot összetettnek, olykor viharosnak érezzük, de szeretni igazán nem bonyolult.

A klip itt tekinthető meg:

[2022.12.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még