2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Tokio Hotel
Karsai Zita
Tankcsapda
Dukai Regina
Pussycat Dolls
t.A.T.u.
Depeche Mode
The Black Eyed Peas

2006 a buli, a Tankcsapda és a Megasztár éve volt

Hazánk egyik népszerű internetes keresőjének üzemeltetője közzétette azoknak a sztároknak, zenekaroknak és aktualitásoknak a tízes listáját, amiket 2006-ban a legtöbb felhasználó bepötyögött, hogy a találat segítségével eljusson a keresetthez. Tokio Hotel és a Tankcsapda a legkeresettebbek zenekar közé tartozik.

A modell, műsorvezető Görög Zita 2006-ban is megőrizte abszolút elsőségét, és nem csak a legkeresettebb magyar sztárok között: idén is megnyerte a keresések összesített listáját! Ez különösen szép teljesítmény, hiszen Zita a Megasztár háziasszonyszerepe után visszavonult a képernyőről, és csak nemrég tért vissza utolsó hetekben levő kismamaként.

A magyar sztárok között a nyolcadik legkeresettebb Dukai Regina, míg a kilencedik helyen a Megatánc döntőse Karsai Zita áll.
- Sajnos egyértelmű, hogy az erotikus képeim miatt kerestek ennyien a neten. Mindenesetre remélem, hogy ezentúl a tehetségem miatt érdeklem majd az embereket. Szeretnék színházban is táncolni - mondta a Színes Bulvár Lapnak Zita.

Tankcsapda siker

A zenekarok toplistájának a első két helyezettjének a 2006-os év a nagy kiugrást jelentette, az eddig még ismeretlen, kevésbé sikeres formációkból világszerte ismert sztárok lettek. Az origo keresője szerint az első helyen a Tokio Hotel áll. A poprock banda meghódította Németországot és Európát, felléptek Magyarországon is és a magdeburgi fiúkról már könyvet is írtak, sőt 2007-ben ismét hazánk vendégei lesznek a tinilányok kedvencei.

A második legnépszerűbb formáció, a Pussycat Dolls karrierje a Las Vegasi mulatók színpadától a nagy zenei díjátadókig ívelt fel, és lett a táncoslány csapatból a zeneipar ünnepeltje. Szintén jó eredményt produkáló csapat a Tatu. Az orosz lányduó szeptemberben kiadott best of lemezén legnagyobb slágereit gyűjtötte össze. A tavalyi top zenekarok közül a szintén best of lemezt megjelentetett kultikus Depeche Mode-nak, a Black Eyed Peasnek valamint a lista egyetlen magyar tagjának, a Tankcsapdának sikerült előkelő helyen végezni. 2005 győztese, a Green Day a hetedik helyre zuhant.

Parádés Budapest Parádé

Az aktuális eseményeket tartalmazó keresési rangsorban az egyre jobban szervezett és mind több látogatót vonzó Budapest Parádé idén hétszer keresettebb volt mint tavaly. Bár májusban Caramel győzelmével véget ért a harmadik Megasztár, olyan népszerű volt, hogy tavaszig olyan sokszor kerestek rá, hogy az előny kitartott év végéig, és - szemben tavalyi ezüstérmével - a negyedik helyre került.

- Bíró Zsolt -

[2007.01.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még