2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Kováts Gergely Csanád
Megatánc
Legnépszerűbb csengőhangok

A Megatánc győztese két lábbal áll a földön

Kováts Gergely Csanád a verseny után is bizakodó. Nemsokára utazik New York-ba. Azt, hogy az elkövetkező időszakban mi fog történni, még nem tudja; de szeretné, hogy együtt maradjon a csapat. Erre sok esélyt lát.

-„Valószínűleg visszatérek az Operaházba, és továbbra is tanítani fogok a tánciskolában. Azt, hogy milyen felkérések lesznek, vagy milyen irányban változik meg az életem, még nem tudom. Viszont nagyon szeretném, hogy együtt maradjon a csapat, és együtt táncoljunk, valamint együtt csináljunk olyan dolgokat, amelyek érdeklik az embereket, hiszen olyan sokszínűek vagyunk!”- válaszolt a jövőjét firtató kérdésre Csanád.
 
Nem lesz könnyű

Magyarország legjobb táncosa szeretné, ha állna mellette valaki, aki segítene eligazodni a média „dzsungelében”. Tudja, hogy nem lesz könnyű megtalálni a megfelelő menedzsert, de bízik a szerencséjében: -”Bízom benne, leszek olyan szerencsés, hogy találok egy megfelelő embert, vagyis éppúgy sikerül mindez, mint ahogy sikerült megnyernem ezt a versenyt is!”
 
Mivel a verseny során sokféle táncstílust kellett megtanulni és tökéletesen bemutatni, nagy koncentrációt igényelt a versenyzőktől. Csanád saját bevallása szerint eddig is alázatos volt a tánccal szemben, de a verseny miatt ez „megsokszorozódott”.

-”Az a dolog, hogy megismertem olyan táncstílusokat, amelyek eddig sem a fejemben, sem a testemben nem léteztek, hatalmas élmény! Egy elég összetett csomagot kaptam, amit még mindig nem bontottam eléggé ki. Gondolom, ha eltelik X-idő, akkor lassan-lassan ki fogom bontani ezeket: swingelni például nagyon-nagyon szeretnék…”
 
Hamar elszáll a hírnév

A győzelem megszerzésében sokat köszönhet a szüleinek is; hiszen minden döntőn ott voltak, ami sok erőt és energiát adott Csanádnak: -”Voltaképpen nekik köszönhetem, hogy itt vagyok, és mindezt végigcsináltam…”

Arra a kérdésre, hogy milyen hosszan lesz kihatással az életére, hogy megnyerte a Megatáncot, Csanád ezt válaszolta: -”Azt gondolom, nagyon hamar elszáll a hírnév, ha nem táplálják. Vagyis, ha nem csinálok valami olyan dolgot, ami TÁNC lenne, és újra felpörögnék, akkor hamar elszáll. Szerintem maximum egy-két évig lehet húzni ezt, de tovább nem…”

 - nagymester -

[2006.12.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még