2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Blues Café
Török Ádám
Kapcsolódó cikkek
Vasárnap ismét Blues Café
Kapcsolatok
Török Ádám és a Mini
Török Ádám
Kapcsolódó események
Török Ádám és a Mini
[2007. február 20.
kedd 21:00]

A nagy zenei készülődés - Török Ádám hamarosan 60 éves

A legendás énekes és fuvolista Török Ádám számára a mostani és az elkövetkező év is nagyszerű dolgokat tartogat. Idén megjelenik egy jubileumi antológia, jövőre pedig egy hatalmas szuperkoncerttel ünnepli a 60. születésnapját. Mindemellett számos rendezvény szervezése is Török Ádám nevéhez fűződik.

A legendás énekes, zeneszerző és szövegíró pályája valamikor a '60-as évek végén indult. Az azóta töretlen életpálya rengeteg anyagot szolgáltat a novemberben megjelenő „Antológiához”.

A jubileumi antológia

A jubileumi csomag tartalmazni fog egy könyvet, egy DVD-t és egy CD-t is. Mivel a megjelenő kiadvány a zenész pályafutásának az egyik mérföldköve szeretne lenni, ezért a készítők igyekeztek olyan érdekes, eddig még nem látott, hallott régi és új zenei zenei csemegéket összegyűjteni, melyek a legjobban bemutatják – a nemsokára a 60. életévét betöltő – Török Ádámot.

A könyvben találhatunk majd a még nem publikált képek mellett rengeteg érdekességet (történetet, adatot, visszaemlékezést), rövid riportot, dalszöveget és discográfiát.

A koncert DVD-n megnézhetünk két emlékezetes koncertet vagy akár korábbi koncertanyagokat, ritkán látott felvételeket. Klipesített betétek, montázsok, animációk fogják még élvezetesebbé tenni a videók és a sok-sok extra tartalom közötti keresgélést.

A szóló és Mini CD-n új- és régi felvételeket találhatunk, melyeket a sztárvendégek közreműködése tesz még érdekesebbé.

A koncert

A nagyszabású koncertre 2008 január 26-án lesz a Petőfi Csarnokban. A koncerten a legendás Mini tagok (Závodi, Köves,Tátrai, Papp, Németh Karcsi, Németh Alajos) mellett külföldi sztárvendégek (Tom Beck, Boris Pilleri, Paul Camilleri) is fellépnek majd. Emellett a 16 hegedűsből álló Magyar Virtuózók Kamarazenekar is meghívást kapott a rendezvényre: így a legendás Mini dalok és az újabb szerzemények is vonószenekar kísérettel szólalhatnak majd meg.

A koncert a művészeteket átkaroló „szuperrendezvény” lesz, ahol találkozik a zene a képzőművészet, a film és a modern multimédiás technika. A tervek szerint 2008 első felében még 60 koncertet tartanak majd országszerte.

Az események

A már említett események sora már nyáron indul: Török Ádám szervezésében és közreműködésével júliusban és augusztusban több blues-rock fesztiválra kerül sor, melyeken jelentős hazai és külföldi előadók lépnek fel. A július 20-21-i Holcim Arborétum Bluesfesztivál, az augusztus első hetében a négy állomásos balatoni turné, a Gyömrői Tóparti rock-blues-jazz fesztivál. Ezeket mind-mind Török Ádám szervezi.

- Nagymester -

[2007.02.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még