2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Princess visszatérő vendégnek számít Monte-Carlóban

Világsikerek után újra itthon a Princess

Alig több mint három éve robbant be a köztudatba a klasszikus és modern zenei elemeket ötvözõ Princess, akik - elsõ albumuk címének megfelelõen - hamar elnyerték a hazai zenei életben "a hegedű hercegnõi" címet.

A méltán sikeres, immár többszörös platinalemezes hölgytrió az utóbbi esztendõk során számos országban megcsillogtatta tehetségét: felléptek Svájcban, Olaszországban, Lengyelországban és Monte Carlo-ban, lemezfelvételen, klipforgatáson és tévészerepléseken vettek részt Hollandiában, mexikói koncertkörúton voltak, lemezük pedig megjelent Németországban. A Princess tagjai ez utóbbi országban töltötték az elmúlt három hónapot: 2005 márciusától egészen május végéig egy 40 állomásos német turné keretén belül léptek színpadra az ország legnagyobb sportcsarnokaiban és koncerttermeiben.

Az óriási siker és elismerése legfõbb bizonyítéka, hogy már most le van kötve a következõ, 24 fellépésbõl álló német koncertkörútjuk 2005 decemberére. A további konkrét tervek között szerepel, hogy a Princess hamarosan kizárólagos szerzõdést köt a németországi Künstlermedia zenei ügynökséggel, amely elsõ lépésként három évre szeretne szerzõdni a magyar lányokkal.

Bizonyítandó, hogy 2005 valóban a külföldi eredmények éve a hegedűtehetségek életében, a lányok néhány nap múlva utaznak Monacóba, a közelmúltban pedig Berlinben a Maybach bemutató rendezvényén élvezhették az emberek a játékukat.

A tehetséges hölgyek július elején szabadságra utaznak, hogy kipihenjék a fáradalmakat, és felkészüljenek a következõ "nagy menetre". Nagyon sok megkeresés és koncert van kilátásban mind Magyarországon, mind pedig külföldrõl. Természetesen a Princess a hazai rajongókat sem hanyagolja el: vidéki nagykoncertek is vannak elõkészületben: Makó, Eger, Paks, Karcag...

Addig is azonban a legaktuálisabb fellépésük dátuma június 25., amikor is Budai Parkszínpad vendégei lesznek a Princess-lányok! A nagykoncert különlegessége, hogy a "Táncok bűvöletében" című harmadik (arany)albumukat ott és akkor hallhatja elõször a közönség. Külön érdekesség, hogy minden, a június 25-i koncertre váltott belépõjegy 5000 forint kedvezményre jogosít a Real Men's öltönyházban (részletek a belépõjegyen).

Izgalmas hónapokat tudhat maga mögött és még tartalmasabb jövõ elõtt áll tehát a Princess: a június 25-i koncert után máris elkezdik a 2006 tavaszán megjelenõ negyedik lemezük munkálatait. Több mint 100 ezer eladott lemez után a folytatás egyszerre nehéz és könnyű - a komoly kihívás elõtt álló lányok sikerének titka azonban õk maguk, hárman, így a korábbi évek tapasztalatai alapján nincs okunk aggódni...

 

[2005.06.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még