2020. július 15. | szerda | Henrik, Roland nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Hooligans gitárosa egy nap alatt új zenekart talált
Busójáráson a magyar zenészek
Furcsa dolgok történtek a Hooligans klipforgatáson
Komoly problémák a Hooligansnél? - távozott a gitáros
Kapcsolódó Kiadványok
Hooligans: Bohémélet
Hooligans: Vírus
Kapcsolatok
Hooligans

Koncerten is bemutatkozott az új Hooligans-tag

A népszerű zenekar pénteken a mohácsi Busójáráson lépett fel, ami különleges a zenekar életében. Hogy miért? Beszámolónkból kiderül.

A jegypénztár előtt kígyózó, hosszú sorban várták az emberek, hogy bejussanak a koncertre. A jegyeink érvényesítése után bejutottunk a sátorba, ahol egyelőre nagyon hideg volt és csak úgy lézengtek az emberek, de tudtam, hogy ha a sátor előtt várakozók is bejutnak, akkor bizony itt telt ház lesz.

Megérkezett a zenekar

Negyed kilenc után egy-két perccel végre megérkezett a zenekar. A srácok nagyon közvetlenek voltak és úgy tűnt, hogy a héten lezajlott tagcsere miatt egy csepp aggodalom sincs bennük. Közeledett a kezdés ideje a sátor már tömve volt emberekkel és a benti hőmérséklete is ezzel egyidejűleg emelkedett. A színpad jobb oldalánál legelöl álltunk és egyre jobban vártuk a kezdést. Végre megjelent valaki a színpadon, sajnos még nem a koncert kezdődött, tombolahúzás következett, ahol rengeteg érdekes és értékes ajándékot lehetett nyerni.

A kedvencem egy helyi hentesbolt felajánlása volt, két rúd szalámi. A tombolasorsolás alatt a rendezők és biztonsági őrök, igyekeztek mindenkit elterelni a színpad jobb oldal mellett elhelyezkedő szervezői sarok elől. Bár a vendégek elég segítőkésznek bizonyultak ebben, az akció nem járt nagy sikerrel ugyanis addigra már alig lehetett mozdulni.

Lassan véget ért a tombolasorsolás, ami egyet jelentet: elkezdődik a koncert. 30 – 35 perc csúszással, de végül színpadon volt a Hooligans. Hatalmas ováció és taps fogadta a srácokat a sátor kb. 1000-1100 fős közönségétől. A publikum tombolt, Csipa-ék pedig fantasztikus lelkesedéssel és lendülettel zenéltek. A színpad két szélen, egy-egy plazma tv volt kifüggesztve, ahol videoklip és felvétel részletek mentek az együttes életéből.

[2007.02.22.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Otthoni játékok
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az Animal Cannibals volt a dekk első fellépője - képekben
Dekk néven nyílt új...

Színház, szerelem és Mamma mia Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral
Duett koncertek a...

Újra nyit a Madách Színház! 
beszámolók még