2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Watch My Dying
Mars téri Vásárcsarnok (Pavilon), Szeged
Zorall
Road
Insane
Agregator
Subscribe
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Betonkeverő Fesztivál
[2007. március 9.
péntek 17:00]

Kizárólag kemény zene a Betonkeverő Fesztiválon

Kemény zenékben gazdag péntek estére készülhetnek március 9-én a Szeged környékiek: ekkor zajlik ugyanis a Betonkeverő Fesztivál, melynek keretében a Zuzu Petals, az Iron Maidnem, a Subscribe, az Insane, a Watch My Dying, a Road, az Agregator és a Zorall is fellép majd a Mars Téri Vásárközpontban.

A 17.00 órakor megkezdődő programban a legkülönbözőbb zenei műfajok képviselői is megtalálhatók: ordibálós hardcore-ban ugyanúgy részünk lesz, mint igazi heavy metalban, komplex death metalban, vagy éppen mocskos rock and rollban.

Az utóbbit az estét nyitó Zuzu Petals képviseli majd: a 2004-ben alakult gárda muzsikájára leginkább az AC/DC volt hatással. Az együttes a folyamatos koncertezés mellett szeretne hamarosan stúdióba vonulni, hogy a korábbi demó után idén végre elkészítse első albumát.

A nyolcadik születésnap

Másodikként az Agregator következik: az 1997 óta működő ötfős alakulat - melynek dallamos death metalját leginkább a Dark Tranquillity-hez lehet hasonlítani - második albuma, a Szürkület tavaly jelent meg, mely a dalok mellett multimédiás mellékletet is tartalmaz videóklipekkel, werkfilmekkel. Őket követi az Insane, mely a nyolcadik születésnapja alkalmából szervezett országos turné keretében érkezik majd Szegedre egy koncert erejéig. Szintén nyolcéves a Subscribe, akik pár napja Budapesten tartották meg fergeteges születésnapi koncertjüket. Erre készülhetünk ezúttal is - méghozzá annak ellenére, hogy a hatalmas pesti buliban az egyik énekes, Máté bokáját törte.

Az est folymán fellép a Watch My Dying is: az esztergomi komplex metal gárda koncertjét az teszi igazán különlegessé, hogy a zenekar három év után először játszik újra a Tisza-parti városban, ahova most az Outlaw United névre keresztelt országos turnéja keretében érkezik. A Road ezzel szemben nemrég járt már Szegeden, hiszen a 2004 óta immár két albummal is előrukkoló zenekar tavaly a Tankcsapda vendégeként koncertezte végig az ország nagyobb csarnokait.

Feldolgozásokkal zárnak

Az est végén két feldogozásokat játszó zenekar lép színpadra: a Zorall immár ötéves, és ezt a neves alkalomból több mint 1200 rajongóval ünnepelt együtt nemrég Budapesten - most a szegedi rajongókon a sor. A Betonkeverő fesztivált az Iron Maidnem koncertje zárja majd, akik - nem is kell ezt magyarázni - a brit heavy metal legenda, vagyis az Iron Maiden dalait játsszák, méghozzá nem is akármilyen színvonalon: a brit Vasszűz ugyan amúgy sem kerüli hazánkat, de az Iron Maidnemnek hála Magyarországon hónapról hónapra a példaképek buliján érezhetjük magunkat.. Így lesz március 9-én is. A Fesztiválra jegyek már kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben

- Rákász István -

[2007.03.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még