2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Europop Fesztivál: ötödik helyen végzett a magyar duó
Sokan kíváncsiak a Flowers új klipjére - még letölthető a videó
Hol töltik a zenészek a Szilvesztert? 2.
Képgalériák
Flowers "Figyelj" klipforgatás
Kapcsolatok
Flowers
Legnépszerűbb csengőhangok

Itt a tavasz, nyílnak a Flowers lányok

Legutóbbi megjelenésük, azaz bimbókoruk óta sok minden történt. Most tavasszal pedig kinyílnak: életük a party.

Emlékeztek még Cinti és Heni tavaly januári Wap-pappból készült filmecskéjére? Ott is volt már utalás bimbókoruk letűntére, de már lassan 14 évesek, és ilyenkor mi érdekli a fiatal lányokat más mint a party, a buli. A Flowers lányok visszatérésüket a Figyelj című számból készült klippel kezdik.

- A dal kétféle stílusunkat mutatja be. A régi Flowers az a kislány korszak volt, a mostani klipben pedig az elején anyuci kedvencei vagyunk, a végén pedig azok a vadóc kiscsajok amilenek valójában most vagyunk – mondta el Cinti.

- Régebben még kislányosak voltunk, most váltottunk, “Blog27”-esek lettünk, nagyon szeretjük a bulizós számokat. Nagyon közel áll hozzánk ez a szám, mind a ketten legszívesebben állandóan buliznánk. – erősítette meg Heni is.

A klip története tehát egy metamorfózis, ahogy a kislányok átalakulnak vagány lányokká, hol szeretik a fiúkat, hol nem. Abszolut trendi.

A lányok egy éve nem voltak sehol, mert már kész nagylányként akartak visszajönni, mennek középiskolába, idáig tanultak. Sokan meg fognak lepődni, hogy mennyit nőttek a lányok, hiszen a legutóbbi kék-rózsaszín megjelenésük óta már felnőttek, majdnem kész nők.

A klip előkészítése során sok csapattal tárgyaltak, és Deltai Károly és gárdája adták azt a szinapszist, amivel legjobban lehet visszaadni a klip mondanivalóját. A dal maga egy Blog27 utánérzés, nem is szól másról, csak arról, hogy ez a két csaj már nem ugyanaz.

- Meghallgattuk a számot, a történetét, és nem kellett sokat gondolkoznunk. A lányok kinőttek a gyerekkorból, és éppen átlépnek a serdülőkorba. De én is voltam ennyi idős, és nem felejtettem el. Életkori sajátosság, hogy a lányok megpróbálnak nők lenni, talán jobban is mint amennyit a koruk megengedne, és ezzel próbálok játszani a klipben. – mondta el kérdésünkre Deltai Károly, a rendező.

A klipben szereplő buliban lévő statiszták a lányok barátai. Volt ugyan egy válogatás, de valljuk be, mégiscsak egyszerűbb, ha az ember gyereke megszokott társaságban van, könnyebben, szabadabban viselkedik, és ez a videon is látszik.

Az újrakezdésnek csak az első eleme a klip, melyet a vetítéssel egyidőben egy kislemez erősít. Nagylemez is várható a közeljövőben, természetesen ez is a váltás jegyében egy trendibb, bulisabb lemez lesz a legutóbbi gyereklemez megjelenéshez képest. Ugyanúgy ahogy a lányok a rajongótábora is lesz egyre idősebb, ugyanúgy változik a zenei ízlésük és a lányok ezt a változást próbálják visszaadni, kiszolgálni.

Április elején indul a lányok új weboldala, szntén a változás jegyében: trendi, fiatalos, interaktyv oldal várható. Naprakész információk a lányokról, letöltések minden várható ami kell.

A lányok az elmúlt időszakban nem léptek fel, most indul újra a fellépési szezon immár az új zenei anyaggal. Láthatjuk őket fesztiválokon, fiataloknak szóló rendezvényeken, városi nagyobb eseményeken.

A galéria képanyaga az "anyucis" lányok átváltozásának elejét mutatja be a forgatáson készül képek segítségével, és hogy milyenek lesznek a végére? ... Látható lesz két héten belül a VIVÁn. Lássuk.

SirOesh

[2007.03.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még