2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Flowers
 

Összes program

Képgalériák
Flowers fotók 2005
Kapcsolódó cikkek
Zalatnay nemcsak énekel a tévéműsorban
A kamera forog: indul a Házibuli Attilával - pillantás a kulisszák mögé
Ismét sztárok a Házibuliban
Itt a tavasz, nyílnak a Flowers lányok
Hol töltik a zenészek a Szilvesztert? 2.
     
 
Flowers
Megalakulás: 2000.
Web: http://www.nautilusrecords.hu
 
     

Flowers

Hat évvel ezelőtt egy ének és tánciskolában találkozott Cinti és Heni, ahol a külső és belső ellentétek ellenére hamar egymásra találtak s azóta is testvérként szeretik egymást. A tehetségük és a rosszaságuk heteken belül feltűnt a tanároknak, s alig egy hónapon belül az iskola legfelkapottabb diákjai lettek. Sorra jöttek a rendezvények, ahol a közönség két kis cserfes, örökmozgó, de ugyanakkor nagyon tehetséges kislányokkal találkozott.

Pár évvel később érkezett az iskolába tanárként Ferry, aki szintén napokon belül észrevette a lányok tehetségét. Egy Békásmegyeri fellépésen látta őket először színpadon, s ott elhatározta, hogy ír a lányok részére egy dalt, hogy ne mások számaival kelljen színpadra állniuk. Napokon belül elkészült az akkor egynek hitt, később elsőként emlegetett dal „Volt egy nyár” címmel. Egy fellépésen ahol már a saját dalukkal léptek fel, figyelt fel rájuk a kiadó, s 2002. szeptemberében lemezszerződést ajánlott a lányoknak. Napokon belül megjelent maxi formában a már addigra a gyerekek körében közkedvelt „Volt egy nyár”, amit a megjelenés után a rádiók is játszási listájukra tűztek.

Következő év májusában Anyák napjára jelent meg az akkor 10 éves lányok első lemeze „Vándormadár” címmel. Az albummal sikert értek el, s még azon a nyáron közel ötven fellépésen mutatták meg magukat az ország több helyszínén. A magyarországi megjelenéssel egy időben Románia magyar lakta területein is boltokba került az album, ahol a vártnál sokkal- sokkal nagyobb sikert értek el. Több fellépésük volt mind az idei és a tavalyi nyáron is Erdély több településén, ahol egy –egy Flowers fellépésre több ezer ember jött el.

A nagylemezről három dal jelent meg maxi cd formájában, s mind a három dal több vidéki rádió slágerlistás dala lett.
Az egyik budapesti rádió hónapokig játszotta az egyetlen mulatós dalukat a lemezről „Gyere és érezd jól magad” címmel. A címadó dal mellett ez volt az első album legnépszerűbb dala, hiszen nem csak a rádiók játszották előszeretettel, de felkerült a Nagy mulatós 2 (ezért átvették az aranylemezt) illetve a Sztár Fm buli válogatás lemezekre.

A rajongó táboruk hatalmas, rengeteg gyerekkel tartják a kapcsolatot levelezési szinten, s a fellépéseikre sorra érkeznek a rózsaszín és kékbe öltözött gyermekek.

A Flowers mellett igazi gyerekek, nem rendelkeznek sztár allűrökkel és nem tesznek különbséget a hétköznapok és a hétvégék között. Nem járnak magániskolába, az első osztály óta ugyan annak az iskolának a tanulói. Mindkét lány iskolájában büszkék a lányokra, de előfordul némi irigység is az osztálytársak között.

Az idei nyár nagyon zsúfolt volt a Flowers lányok háza táján, hiszen a heti 3-4 fellépés mellett készítették a második nagylemezüket.
Az október 10-én megjelenő albumukról, júliusban jelent meg egy maxi lemezük „Ha szól a dal címmel”, melyből videoklipp is készült a Fővárosi Vidámparkban. Az első lemezhez képest a „Szíveddel felelsz” albumon komolyabb dalok lesznek hallhatók, hiszen az elmúlt két év alatt a lányok is sokat komolyodtak és fejlődtek énekhangilag.

A második albumról is már megjelent egy dal a Nagy mulatós 2004. lemezen. Bízunk a lányok második lemezének sikerében, a megjelenést lemezbemutató koncertekkel promotáljuk az ország több pontján. Az első október 10-én Várpalotán lesz, ahova vendégként meghívták Ferry-t is aki elindította és azóta is egyengeti őket a könnyű zenei pályán. A koncerten a második album teljes anyagát bemutatják, de lesznek meglepetések is a vendégek részére.

Büszkék a lányok az elért sikereikre, s nem beszélve arról, hogy igazán jó érzéssel tölti el őket, hogy az idei tanévet ötvenezer gyermek kezdte meg úgy, hogy az iskola füzetborítójuk Flowers borító volt.

Véget ért a nyári hajtás részükre, vissza ültek az iskolapadba és megkezdték a hatodik osztályt. Persze a fellépések és TV szereplések így sem maradnak el, hiszen a menedzsment próbálja úgy egyeztetni a dolgokat, hogy mindenre jusson idejük.

[2005.09.08.]

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még